Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕТОВАЊЕ

У јулу се летује и у Шпанији! ХИТ ПОНУДЕ: Кипар од 499 ЕУР, Љорет де Мар од 585 ЕУР

Лето је и према календару заиста стигло. Куда на одмор? По којој цени? Осим Грчке и Турске, тражене су и неке друге топле дестинације. Ево предлога за летовање на мору током јула месеца, а по специјалним ценама.

1624451642_naslovna.png
ФОТО: Травелланд
Oglas

“Плава застава” за плаже и марине је међународни еколошки стандард квалитета заштите околине мора и обала. Шпанију итекако одликује висок квалитет плажа и много “плавих застава”. Зато се, између осталог, најпознатије летовалиште Љорет де Мар налази у понуди туристичке агенције “Травелланд”  за ову летњу сезону. На одмор се креће већ од 04.07. и то по цени од 585 евра за боравак на 7 ноћења. Следећи термини су: 08.07-18.07. (10 ноћи) / 11.07-18.07. (7 ноћ). За породице са децом препоручује се хотел Алегриа Феналс Мар 3*, са услугом полупансиона. Позната Феналс плажа се налази на само 150м удаљености.

Фото: Травелланд

Ако сте се ужелели шпанских метропола, указала се прилика за такву посету и мало другачији летњи одмор. Могући су аранжмани за  Барселону  на 7 или 10 ноћења, са првим поласцима већ од 04.07. Најнижа цена пакета по особи за боравак у хотелу Маданис Хотел 4* износи 613 евра

Овај модеран хотел гледа на легендарни стадион ФК-а Барселона Камп Ноу  од кога је удаљен око 300 метара. Смештен у четврти  Лес Кортс  на југоистоку Барселоне, Маданис је добро повезан линијама градског превоза које воде до културног центра града.

Фото: Травелланд

Специјалне цене за лето на острву љубави!

КИПАР красе пешчане плаже, кристално чиста вода и величанствена историја. А овог лета и врло приступачне цене и то за одмор у јулу месецу. Први слободни термини у јулу су: 04, 08, 11. јул, а најнижа цена пакет аранжмана је 499 евра за 7 ноћења, тј 619 евра за 10 ноћења.

Хотели који се издвајају из понуде су: Евабелла Напа Апартмани / Ниссиана Хотел 3* / Амаранде хотел 5* / Адамс Беацх 5* / НиссиБлу Беацх Ресорт 5* / Фоур Сеасонс 5* / Стаматиа Хотел 3*.

Потпуно нов луксузан хотел који је намењен само одраслим особама је Амаранде хотел 5* смештен у месту Аја Напи. Поласци су организовани сваког четвртка почев до 01.07, а аранжмани су могући на 7 и 10 ноћења. Најнижа цена пакета уз полупансионску услугу је 799 евра.

Фото: Травелланд

Распитајте се о свим потребним и додатним информацијама на адреси Добрачина 43 у Београду. Или позовите агенцију “Травелланд” сваког радног дана од 9-20х, суботом од 9-16х, али и недељом од 10 до 17 часова. За најактуелније понуде и важне информације, агенцију “Травелланд” можете запратити и на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas