· · Коментари: 0
Туга

"Велика трагедија која ме је много потресла": Др Грујичић саопштила ПОРАЖАВАЈУЋЕ ВЕСТИ

Анестезиолог др Ненад Максимовић преминуо је од последица вируса корона у 37. години живота.

1609854783_22.png
Фото: Инстаграм принтцреен/дрданицагрујициц/Н. Скендерија

Др Максимовић је радио у KЦС, а током епидемије био је на испомоћи у KБЦ "Др Драгиша Мишовић".

Након што је заражен, био је прикључен на респиратор, а на крају је нажалост изгубио борбу са опаким вирусом.

Прочитајте још: ПРЕМИНУО ДР НЕНАД МАКСИМОВИЋ: У 37. години изгубио битку са короном, пацијенти ће памтити чувеног анестезиолога

Од младог лекара, великог хуманисте и стручњака на друштвеним мрежама опраштају се бројни пријатељи и колеге.

Између осталих, од младог лекара опростила се и докторка Даница Грујичић речима: 

Прочитајте још: Др Грујичић честитком сваког СРБИНА погодила у срце: "Ово нек нам буде опомена, не дајте да жртве људи буду узалудне"

- Велика трагедија која ме је много потресла! Нажалост, битку са короном у 37. години живота изгубио је наш сјајни, млади анестезиолог и велики човек Неша Максимовић. Све време је био на првој линији и спасио на стотине живота. Нешо, извини што ми нисмо помогли теби.

Фото: Инстаграм принтцреен/дрданицагрујициц

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.