Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЉЕ

Здрави људи ове три ствари раде сваки дан

Постоје ствари у животу које доприносе да се осећате боље, а не захтевају неки велики напор

1606848459_Depositphotos_25234537_s-2019.jpg
Фото: депоситпхотос
Oglas

Здрав човек обично плени позитивном енергијом и своје задовољство уме и да пренесе на друге особе око себе.

Прочитајте још: "НАЈПОСЕБНИЈИ" ЉУДИ: Предности и слабости особа са НУЛТОМ крвном групом

Иако многи људи мисле да је највећи рецепт за здрав живот исхрана, греше. Ево шта природно здрави људи раде свакодневно:

Смеју се

Без обзира на то шта ваш нутрициониста или фитнес инструктор каже, здравље не значи бити озбиљан. Заправо, управо ако сте помало луцкасти и не схватате живот (то важи и за вежбање, или дијету) потпуно озбиљно бићете здравији. Смех побољшава ваш имуни систем, снижава ниво стреса и крвни притисак, а може чак и да вам разбистри главу.

 Ваш смисао за хумор је најјачи алат, јер ваше добро расположење и емотивно стање кључ су за здрав живо. Од данас вам је дозвољено да гледате смешне видео снимке на интернету колико год желите
Фото: Деспоситос

Друже се са пријатељима

Бројне студије показују да је круг добрих пријатеља од велике важности за ваше здравље. Једна аустралијска студија је чак потврдила да људи са великим бројем пријатеља наџиве оне са мање другова за чак 22 посто. Пријатељи су посебно битни када сте болесни јер је доказано да жене оболеле од рака јајника, које имају широк круг пријатеља, имају нижи ниво протеина који се везују за агресивну болест у њиховом систему. Зашто је то тако? Зато што вам пријатељи помажу у борби са стресом, а и охрабрују вас да боље пазите на себе. Зато више никада немојте отказати добро вече са пријатељима!

Прочитајте још: Како да препознате људе са СИНДРОМОМ ПЕТРА ПАНА: По чему се разликују

Угађају себи

Било да се ради о одласку у биоскоп или залогају чоколаде после ручка, здрави људи знају да је сасвим ок почастити се с времена на време. Заправо, приуштити себи неко ситно задовољство након доброг тренинга или одлично одрађеног посла добра је мотивација, и буди жељу да следећи пут будете још бољи!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas