· · Коментари: 1
ШПИЈУНАЖА

"Само мртва уста не говоре": МИЛОШЕВИЋ није умро у ХАГУ, већ шета Црвеним тргом, а шта је са БИН ЛАДЕНОМ?!

Породицу Романов спасио је краљ Александар и мирно су живели у Белој Цркви, а њихово убиство су поручили банкари.

1602155718_1.jpg
Фото: В.Данилов/архива Новости

Виктор Филатов, генерал у пензији руске обавештајне службе ГРУ, за Дејана Лучића је рекао да је једини писац шпијунских романа који је у Русији одржао предавање младим обавештајцима ГРУ-а у Санкт Петербургу 2015. године.

Ко је Лучић?
Дејан Лучић је "човек који зна". Написао је бестселере: "Исламска република Немачка", "Павелићев тестаменат", "Краљевство Хазара", "Тајне албанске мафије", а нови роман је "Професори смрти 2 - руски протоколи". 

Виктор Филатов је стари обавештајац, генерал у пензији ожењен Српкињом, и познаје Лучића двадесетак година.

Прочитајте још: Хороскоп Земље је САМОУБИЛАЧКИ, али указује на присуство СИЛЕ из СВЕМИРА

Нови роман обухвата период од десетак година, током којих су убијени челници ГРУ Јуриј Иванов и Игор Сургин у Сирији, а у Њујорку представник Русије у Уједињеним нацијама Виталиј Чуркин.

Спомињу се и други ликови, попут усташе Дамира Фелдија, или руског агента Олега Долгорукова, који је неко време живео у Београду под "маском" исцелитеља Владимира.

Руски агент Олег Долгоруков живео је у Беоргаду под "маском" исцелитеља Владимира...

Лучић сматра да је самоубиство руског олигарха Бориса Березовског лажирано!

Прочитајте још: У Београду постоји књига од ЉУДСКИХ КОСТИЈУ и потпис последњег ПРАВОСЛАВНОГ ЦАРА: Ево приче!

Рајско острво за Хитлера
Људи за које не жели да се зна да су живи склањају се на низ рајских острва, као што је био склоњен Хитлер, као што је био склоњен и Мусолини. Дуче није убијен са Кларом Петачи, већ је убијен његов двојник и Клара Петачи. Мусолини је "пацовским каналима" пребачен у Јужну Америку. Крунослав Драгановић је један од људи који су помогли у томе.
Милошевић није умро - пребачен је у Москву!

- У тренутку када је званично сахрањен, Борис Березовски није био мртав, већ је пребачен на сигурно место. Знам да је тако из истог разлога из којег тврдим да Слободан Милошевић није умро! Нико га мртвог није видео, а његов син није отишао на сахрану, већ у Москву, где је отишао и тата - каже Лучић.

Прочитајте још: Деценијама су нас ПРИПРЕМАЛИ за КОРОНУ, а овај МУРАЛ је ДОКАЗ! (ФОТО)

Овај писац мисли да ни Осама бин Ладен, пријатељ породице Буш, није убијен. Американци су објавили да је он, по исламским обичајима, сахрањен у мору. Не познајем исламске обичаје са сахрањивањем у мору, а нама је приказана његова пластична маска направљена у Холивуду, уместо његовог лица. Сви људи који су наводно учествовали у ликвидацији Осаме Бин Ладена, сви ти командоси су на мистериозан начин у року од годину дана имали саобраћајне несреће, чудне погибије и остало. Само мртва уста не говоре.

Лењин геј? Фото: Депозит
Убиство Бин Ладена снимљено је у Холивуду!

- Да ли мислите да је заиста обешен Садам Хусеин, или сте само видели обешеног неког човека са брковима из даљине? Немојте да заборавите да је Садам имао много двојника - тврди Лучић.

Прочитајте још: У БАНАТУ и данас препричавају ЗЛО које се догодило: МЛАДИЋ је ТРЧАО према кули, а БЕСНИ ПСИ су га стизали (ФОТО)

Лучић верује да ратови постају све више ствар приватних војски, зато што "обичне" војске нису спремне да гину, не желе да иду у прљаве ратове попут оних у Авганистану и Ираку. Рат све више постаје приватан бизнис.

Американци имају "Академију", а Руси приватну групацију "Вагнер"!

- Американци имају "Блеквотерс", који се сад зове "Академија", али је то иста приватна војска, а Руси имају приватну групацију "Вагнер", чији војници  ратују и у Сирији, Либији и, ратоваће где год буде требало. Спремају се с љубављу да дођу на Косово и да га очисте од албанских терориста. Знам да у групи "Вагнер" има доста момака из "црвених беретки", које поздрављам - истиче Лучић.

Лењин је био геј?
Да ли постоје докази да су Владимир Иљич Лењин и Григорије Зиновјев (члан главне "петорке" Октобарске револуције) били љубавници?- У књизи "Професори смрти 2" јасно пише да је прича о сексуалном односу између Владимира Иљича и Григорија Зиновјева и Лава Троцког део цитата из неколико писама које су пронашли руски истраживачи.
Зашто је руско залто завршило код Ротшилда?

Како се руско краљевско злато нашло код Ротшилда?

- Цар Николај Романов је послао злато у будућу Централну банку света и то злато је требало да доноси зараду од сваке трансакције, и то три или четири одсто. Наравно, власници тих банака, које предводи Ротшилд, определили су се да ликвидирају оног ко им је дао злато.

Прочитаје још: Пандемија корона вируса ће трајати док МАРС не изађе из ОВНА, а тек онда следи СПЕКТАКЛ!

Ипак, нису успели јер Сионски приорат постоји и штити своје људе, и зато је Николај Романов доспео у Краљевину СХС, где му је краљ Александар исплаћивао апанажу, а његове две кћерке су биле у Белој Цркви. Историја није онаква како смо учили у школи. Све је другачије - закључује Лучић.

О руским емигрантима у Белој Цркви можете прочитати ОВДЕ.

Други део интервјуа Дејана Лучића "Трећем оку" можете прочитати ОВДЕ.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.