Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕПОТА

После безброј операција отишла је у ТУРСКУ на још 5 и сада изгледа ЈЕЗИВО (ФОТО)

Кети Прајс (42) трпи ужасне болове, а британски доктори су одбили да је оперишу!

1625578292_Keti-Prajs.PNG
Фото: Instagram/ screenshot katieprice
Oglas

Зашто то себи жене раде - никоме неће бити јасно. Кети Прајс је најпозантија британска ријалити звезда која се удавала три пута, има петоро деце и ни сама не зна колико има новца.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

Кети Прајс се развела и заљубила у млађег

Управо су објављене шокантне фотографије њене последње опрације. Тачније, пет операција.

Наиме, Кети Прајс (42) је до сада оперисана безброј пута. Мењала је облик носа, подизала лице, а онда и капке. Пумпала је уста неколико пута и тетовирала обрве. Скидала је сало, утезала стомак, радила липосукцију бутина. Убацивала је силиконе у груди, па их поправљала, замењивала за веће, па подизала груди.

Оперисала је све што је могло и није могло!

Пошто се недавно развела од бившег мужа, стрипера, Киријана Хејлера са којим има двоје деце,  Кети Прајс се заљубила у продавца аутомобила Карла Вудса (31) који је млађи од ње деценију. Због тога је одлучила, иако је изгледала одлично, да се поново оперише. Уствари, отишла је у Турску на још пет корекција.

У Турској је урадила пет операција

Прва корекција је носа, а друга фејсилфтинг. Трећа је ново обликовање очију, четврта липосукција бутина и пета подизање задњице.

Прочитајте још: Стари-нови ТРЕНД: Кендал Џенер и Гвинет Палтроу носе папуче какве до јуче нико не би обуо! (ФОТО)

На сликама које је објавио британски "Sun" Кети Прајс има црне, закрвављене очи, сва је отечена и изобличена. Прикључена је на пластичне цевчице које дренирају њено дело, а она је умотана као мумија. Око лица има црну траку, а и цело тело је у неким стезницима.

Трпи ужасне болове, умотана је као мумија.

- Трпи ужасне болове, а нарочито је боли задњица где су убацивали масноћу да би изгледала испупчено. Боли је лице пошто је хтела нови облик очију и затезање бора. На ногама је радила липосукцију, а скидали су јој и једно ребро да би се вратио њен уски струк - каже њена пријатељица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Британски доктори нису хтели да је оперишу

Упркос противљењу британских доктора да је поново оперишу и који су тврдили да би нове операције биле опасне, Кети Прајс је нашла најбољег турског доктора који каже да је све прошло у најбољем реду.

Прочитајте још: Дејвид направио шалу, а Викторија Бекам објавила видео који је гледало 4 милиона људи (ВИДЕО)

- Кети је сва модра, али се добро опоравља у кући са базеном и постоперативни ток ће трајати неколико недеља - каже њена пријатељица.

Кети Прајс је све време имала крај себе вереника Карла Вудса, али је изузетно тужна што је одојена од петоро деце.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Кети Прајс иде на вантелесну оплодњу

- Толико сам се трудила да смршам, али никако ми није успевало. Желимо да имамо заједничко дете и сигурно ћемо ићи на вантелесну оплодњу - рекла је Кети Прајс у интервјуу пре него што је отишла у Турску на операције.

Прочитајте још: Шерон Стоун (63) у жутом бикинију: Овај модел стоји дамама свих година (ФОТО)

- Желим да ослабим пре свадбе и зато морам на операцију - рекла је Кети Прајс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas