Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУЈИ

Ако желите да ваш новчаник буде ПУН НОВЦА морате одабрати боју која одговара вашем ХОРОСКОПСКОМ ЗНАКУ

Новчаник не мора да буде једнобојан, али је важно која боја доминира, изаберите платнени, баршунасти, новчаник од еко коже и слично

1656689469_money-g1d9bb9549_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Привлачење позитивне енергије на подручју финансија потребно је готово свим појединцима, а према Фенг шуји правилима ово можете урадити правим избором боје свог новчаника. Наиме, боја која призива позитивне вибрације у новчанику одређује се према хороскопском знаку у кинеском хороскопу.

Прочитајте још: Милица Павловић предала тужбу против Ане Николић: "Цео случај већ је у адвокатској канцеларији"

Новчаник не мора да буде једнобојан, али је важно која боја доминира, изаберите платнени, баршунасти, новчаник од еко коже и слично.

Црвени новчаник

Црвена боја је позната по томе што привлачи богатство и обиље у живот. Ова боја је и омиљена по Фенг шуију, јер представља ватрени елемент. Привлачи позитивну енергију и богатство, а у рекордном кратком року уништава лоше инегативне вибрације. Црвени новчаник је најбољи избор за особе рођене у елементу Ватре и Земље, док ће слабије деловање имати на Воду и Метал.

Прочитајте још: Очистите намештај уз помоћ ПОКЛОПЦА ЗА ШЕРПУ: Трик који ће вас одушевити (ВИДЕО)

Тамно плави новчаник

Плава је боја воденог елемента по Фенг шуију и симбол обиља. Врло добар избор за новчаник. Међутим, будите пажљиви и размислите да ли се слаже уз вашу енергију. На пример: уколико је ваш елемент Ватра или Метал, плава неће бити добар избор. Уколико је ваш елемент Дрво или Вода, у том случају плави новчаник је прави избор.

Црни новчаник

Црна боја је такође повезана са воденим елементом па је одличан избор за особе рођене у елементу Дрвета или Воде.

Прочитајте још: Како направити торту ДИЗНИ ПРИНЦЕЗЕ? Најтраженији РЕЦЕПТ на свету са 225 МИЛИОНА прегледа (ВИДЕО)

Смеђи новчаник

После црне, смеђа је једна од најпопуларнијих боја за новчаник. Смеђа је земљани елемент, па неће бити добар избор за особе рођене у знаку Ватре или Воде. Међутим, особама које су се родиле у знаку Земље или Метала доноси богатство.

Зелени новчаник

Зелена боја је земљани Фенг шуи елемент, који је одличан избор уколико желите нов и свеж почетак, без обзира на то каква је прошлост била. Одличан избор за особе рођене у елементу Дрвета и Ватре.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas