Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОРБА ЗА НАКИТ ПРИНЦЕЗЕ ДАЈАНЕ! Ево која УНУКА ће добити скупоцену колекцију, ако се родитељи не договоре

Како принцеза Дајана од Велса није имала ниједну ћерку пре своје преране смрти у 36. години 1997. године, многи комади њеног накита су предати њеним синовима, принчевима Вилијаму и Харију

1651736801_pjimage---2022-05-05T094626.387.jpg
Фото: Profimedia
Oglas

Покојна принцеза од Велса има две унуке: принцезу Шарлот која је управо напунила седам година и десетомесечну Лилибет Маунтбатен Виндзор.

Познаваоци британског краљевског двора сматрају да ће само једна унука да наследи чувену колекцију Дајаниног накита вредну 20 милиона фунти, поготово ону од сафира. То ће бити - Шарлот.

Прочитајте још: Царица која је уништила ДИНАСТИЈУ: Како је Алиса постала Александра Фјодоровна?

Принцеза Шарлот ће имати право да бира крунски накит када буде била довољно одрасла, а већ поседује два комада у овим раним годинама. Такође наслеђује и непроцењив накит своје баке леди Дајане. Отац принцезе Шарлот је принц Вилијам, други по реду да наследи британски престо. Она је његова једина ћерка и одатле потиче њено право да бира и крунски накит.

Фото: Профимедиа

Мала Лилибет добиће део тог накита само уколико буде водила живот на двору. Сматра се да постоје два комада накита леди Ди који би највише пристајали принцези Шарлот.

Прочитајте још: Мудри савети ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Ево како да помогнете пријатељу и кажете да греши

Први је дијадема Спенсерових коју је леди Дајана носила на дан венчања, 29. јула 1981. Дијадема је власништво породице Спенсер и не припада крунском накиту. Мала Шарлот познаје овај комад накита из прича о својој баки.

Други комад накита је наруквица од смарагда и дијаманата коју је Дијана добила од Чарлса као свадбени поклон, уз исте наушнице за свој 22. рођендан.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas