Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
јутро

Четири савета за нову јутарњу рутону: Започните дан са осмехом

Почетак дана може бити веома стресан, нарочито ако немате устаљену јутарњу рутину.

1623266909_Depositphotos_76982499_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Некима је најслађи сан онај када аларм одложите за пет минута, али то има своју цену.

Након што у паници искочите из кревета, јер већ у старту касните пет или десет минута, панично крећете да тражите ствари, а онда се баш деси да не можете да пронађете кључ, тражите чарапе, али их нигде нема, заборављате да искључите пеглу или вам је телефон остао у купатилу...

Прочитајте још: Србија је 1900. године добила први ПУТУЈУЋИ БИОСКОП, а ево на ком месту је приказан ПРВИ ФИЛМ

Савети за лак почетак дана

Увече припремите гардеробу за сутрашњи дан

Како бисте ујутру били продуктивнији увече испробајте одевне комбинације које бисте могли да обучете сутрадан. Све припремите, сложите, од доњег веша до чарапа. Облачење ће бити „без по муке“, а ви ћете остати смирени и расположени.

Једноставан доручак

За припрему неког сложенијег оброка попут омлета или пите потребно је доста времена. С обрзиром да га ујутру често немамо, боље је одабрати нешто што се „брзински“ може „смућкати“. У обзир долазе овсена каша, мусли, смути... Заситиће вас, даће вам енергију, а имаћете и довољно времена да завршите све друге обавезе пре него што кренете на посао.

Ручак за понети

Као што увече припремите гардеробу за ујутру, исто можете урадити и са храном коју планирате да понесете за ручак на посао. Пластичне посуде су одличан избор, само их извадите из фрижидера, убаците у торбу и спремни сте. Нема трагова масноће по кухињи, не ризикујете да упрљате гардеробу, а штедите драгоцено време.

Прочитајте још: НАТПРОСЕЧНУ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ показује ова особина: Научници дошли до занмиљивих резултата

Јутарња рутина

Стварање добрих навика учиниће да будете срећнији и задовољнији. Многи се држе пароле „по јутру се дан познаје“, па се трудите да свако ваше јутро буде опуштено и без стреса. Направите малу реорганизацију, лезите мало касније, али она ујутру то време ставите себи на располагање. Излежавање у кревету од тих пола сата се чини као добар посао, зар не?

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas