Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ХЕДОНИЗАМ

Да сте на месту БИЛ ГЕЈТСА да ли бисте и ви купили ОВЕ СТВАРИ? Његов избор је НЕСВАКИДАШЊИ и НАЈСКУПЉИ

Бил Гејтс је други најбогатији човек на планети и иако важи за скромну особу, он понекад зна да потроши огромне количине новца на ствари које га привлаче.

1601026399_Bil-Gejts.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / магнумилирицум
Oglas

За разлику од других милијардера, Гејтс своје богатство углавном троши на донације и истраживања која помажу човечанству и читавој планети. Међутим, када схватите колико новца овај човек има, онда вам је јасно због чега он може да купи и куће од неколико стотина милиона и занимације о којима многи могу само да сањају.

Гејтс је неколико пута говорио да не воли скупе аксесоаре, одећу па чак ни аутомбиле. Сат који он носи кошта 10 долара, аутомбили које вози су просечни, а одећа није маркирана и врло је једноставна. Међуиим, постоје ствари за које он жели да да новац, а ево који су најскупљи поклони које је он себи и својо породици приуштио.

Прочитајте још: У овом СЕЛУ интернет веза губила се сваки дан у исто време, а за све је био крив мештанин који је РАДИО ОВО

1. Дневник Леонарда Давинчија

Гејтс и његова супруга Мелинда су 1994. године дали 30 милиона долара за очувани дневник Леонарда Давинчија у којима се налазе његова размишљања и идеје из свакодневног живота.

2. Приватни авион БД-700

Овај масивни приватни авион кошта 40 милиона долара и један је од највећих приватних авиона на планети.

Прочитајте још: НАРОДНО ВЕРОВАЊЕ О ДРВЕЋУ: Дрен за добро здравље, јабука симбол љубави и пријатељства

3. Кућа са трамболина собом

Гејтс је желео да његов дом буде идеално уточиште за њега и његову породицу, па је изградио кућу на масивном имању у вредности од 127 милиона долара. Чак је направио и огромну трамболина собу са плафонима високим 6 метара, како би безбедно могао да ужива са породицом и својим пријатељима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas