Oglas
· · Komentari: 0
HEDONIZAM

Da ste na mestu BIL GEJTSA da li biste i vi kupili OVE STVARI? NJegov izbor je NESVAKIDAŠNJI i NAJSKUPLJI

Bil Gejts je drugi najbogatiji čovek na planeti i iako važi za skromnu osobu, on ponekad zna da potroši ogromne količine novca na stvari koje ga privlače.

1601026399_Bil-Gejts.JPG
Foto: Printskrin / Instagram / magnumiliricum
Oglas

Za razliku od drugih milijardera, Gejts svoje bogatstvo uglavnom troši na donacije i istraživanja koja pomažu čovečanstvu i čitavoj planeti. Međutim, kada shvatite koliko novca ovaj čovek ima, onda vam je jasno zbog čega on može da kupi i kuće od nekoliko stotina miliona i zanimacije o kojima mnogi mogu samo da sanjaju.

Gejts je nekoliko puta govorio da ne voli skupe aksesoare, odeću pa čak ni autombile. Sat koji on nosi košta 10 dolara, autombili koje vozi su prosečni, a odeća nije markirana i vrlo je jednostavna. Međuiim, postoje stvari za koje on želi da da novac, a evo koji su najskuplji pokloni koje je on sebi i svojo porodici priuštio.

Pročitajte još: U ovom SELU internet veza gubila se svaki dan u isto vreme, a za sve je bio kriv meštanin koji je RADIO OVO

1. Dnevnik Leonarda Davinčija

Gejts i njegova supruga Melinda su 1994. godine dali 30 miliona dolara za očuvani dnevnik Leonarda Davinčija u kojima se nalaze njegova razmišljanja i ideje iz svakodnevnog života.

2. Privatni avion BD-700

Ovaj masivni privatni avion košta 40 miliona dolara i jedan je od najvećih privatnih aviona na planeti.

Pročitajte još: NARODNO VEROVANJE O DRVEĆU: Dren za dobro zdravlje, jabuka simbol ljubavi i prijateljstva

3. Kuća sa trambolina sobom

Gejts je želeo da njegov dom bude idealno utočište za njega i njegovu porodicu, pa je izgradio kuću na masivnom imanju u vrednosti od 127 miliona dolara. Čak je napravio i ogromnu trambolina sobu sa plafonima visokim 6 metara, kako bi bezbedno mogao da uživa sa porodicom i svojim prijateljima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas