Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Древни ЈАПАНСКИ ТЕСТ са три звезде: Откријте своје животне приоритете

Све што вам је потребно су папир и оловка

1688721108_profimedia-0348349862.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

За стари јапански тест три звезде верује се да одређује опште стање личности, али и предвиђа шта вас може очекивати у будућности. На основу цртања три звезде на листу папира одређује се тренутно главни аспект живота личности. Ево шта треба учинити!

Потребни су вам оловка и папир. Први корак јесте да нацртате три звезде различитих величина, прва нека буде највећа, друга средња, а трећа најмања.

Затворите очи и замислите све ствари у животу које вас радују, а затим и размислите о стварима које вас тренутно оптерећују. Отворите очи и насумично, без пуно размишљања, на први поглед осенчите или обојите једну звезду. Звезда коју сте обојили открива вашу главну тренутну преокупацију у животу.

Ево резултата:

Ако сте обојили прву, највећу звезду:

Ова звезда симболизује ваше обавезе и задатке. Наговештава да постоје неке нерешене ствари из прошлости које вас оптерећују и које треба да решите.

Све недовршени и непотпуно вас спречава да напредујете ка жељеној будућности. Ослободите се овог терета и пре него што започнете нешто, прво оставите чисте и уредне задатке од пре. Тек тада ћете моћи да испуните оно што желите пуним својим капацитетом.

Ако сте обојили другу звезду средње величине

Ово указује на ваше стање на подсвесном нивоу. Време је да се ослободите свих енгативних емоција које сте потиснули. У животу вас очекују разне промене и нови изазови, али емотивни терет који носите на души обесхрабрује вас. Припремите се за животне промене тако што ћете кроз разговоре, медитацију, физичку активност, боравак у природи или консултације са психологом одбацити сва непријатна осећања.

Ако сте обојили најмању, трећу звезду:

Указује на интезивиране емоције. Склони сте да „планете” у секунди, а додатни стрес ништа не решева. Због импулсивности се често дешавају конфликти. Покушајте да контролишете своје емоције и пронађите одговарајући канал који ће помоћи да их усмерите на добре ствари.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas