· · Коментари: 0

Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Јендоставно је био неодољив

1640963370_printscreen.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен

Вучо је у уметничким и боемским круговима био веома популаран, а важио је за изразито паметног и екстремно шармантног човека, који је био прави магнет за жене... На све то, Вучо је могао да се похвали и чињеницом да долази из врло угледне и богате београдске породице, па можда не чуди што су на његове чари пале неке од најлепших жена Југославије у то доба, између осталих и чувене Оливера Катарина, Никица Мариновић и Миља Вујановић.

Прочитајте још: Зашто никад нисте видели Деда Мраза? НАУЧНИЦИ објаснили како може да буде свуда у исто време

Његова љубавна прича с Оливером започела је врло интересантно - увредама и свађом, а то је и сама певачица својевремено признала. Она је испричала како ју је Вук у време када је радио као позоришни критичар описао као "милолику приучену балерину", што ју је до те мере испровоцирало да га је ошамарила када га је срела након тога.

Но, ова чарка убрзо се претворила у велику љубав, толико страствену да је пар практично преко ноћи завршио у браку... Нажалост, њихова брачна срећа није дуго потрајала, заједно су били тек годину и по дана, који су били обојени оштрим сукобима и обрачунима.

"Вук ми је тада први пут пришао и пољубио ме. Отишли смо у његову прелепу кућу на Сењаку и он је с врата рекао дадиљи да је довео своју жену, Оливеру Вучо. Замолио ју је да нам скува кафу, а онда телефонирао Дагмар Стојановић како би јој саопштио да се оженио. Нисам знала да је с њом у вези четири године и то ме је освестило, па сам заплакала и промрмљала кроз сузе да га не познајем и не волим. Пожелела сам да што пре побегнем...", описивала јеОливера Катарина почетак овог брака.

Вучо се ни након развода није смирио, а обожавао је лепе жене и непрестано флертовао са њима... Повезивали су га са бројним лепотицама, све док му срце није украла чувена Дубровчанка Никица Мариновић - мис Југославије и прва пратиља мис света.

Но, неочекивано - био је то трновит пут за овог књижевника јер Никица није желела ни да чује за њега. Спекулисало се како се овај књижевник жалио пријатељима да су све жене пре ове манекенке биле тек обична разонода, а да је она једина која му је заробила срце.

Ипак, упорност и удварање дуго годину дана дали су резултата, па је пар на концу свега након кратког забављања разменио брачне завете, а касније су добили и сина Ђорђа, који је данас архитекта и ради и живи у Америци.

После пет година уследио је развод 

"У први мах сам мислио да сам нашао жену с којом ћу провести читав свој живот. Већ после неколико месеци нашег брака увидео сам да сам опет погрешио. У то су ме увериле њене дискусије с нашим пријатељима које су се углавном односиле на књижевност и сликарство... У свим тим дискусијама Никица је водила главну реч. Међутим, временом сам схватио да она није прочитала ниједну књигу већ је само знала наслове истих", рекао је једном приликом у исповести коју је објавио стари еротски магазин "Чик" 1972. године.

Касније је Вучо признао да се већ током брака са Никицом заљубио у другу жену и са њом отпочео аферу, а радило се поново о правој лепотици - мисици и глумици Миљи Вујановић.

Прочитајте још: Бивша краљица лепоте, која је постала прва жена ШЕФ МАФИЈЕ Камора, умрла у 86. години (ФОТО)

Пар се дуго тајно виђао, но у једном тренутку обоје су пожелели да своју везу и озваниче. Но, ипак је дошло до краха ове љубави, а све због изненадног одласка Вуча у Париз, где и данас живи.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.