Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Она баш нема среће: Освојила награду од 182 милиона, па добила поруку која ју је ДОТУКЛА!

Добили су поруку да је њихова комбинација добитна, међутим...

1615628773_Depositphotos_250217222_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Наиме, Рејчел Кенеди (19) и Лијам Мекроан (21) из Хетфордшира у Енглеској имали су добитну комбинацију бројева за џекпот у износу од 182 милиона фунти на интернационалној лутрији Еуромиллионс након што су се током извлачења појавили њихови бројеви – али због епског промашаја с уплатом остали су кратких рукава!

Прочитајте још: Слављен, бомбарован, ломљен: Унутрашост споменика на Газиместану изазива СУЗЕ (ФОТО)

Када су схватили да су у популарној игри на срећу погодили баш све бројеве, али на крају нису освојили ништа, били су очајни. Играли су исте бројеве пет недеља заредом – 6, 12, 22, 29, 33, 6 и 11 – и управо су ти бројеви извучени.

На Рејчелином рачуну пар је поставио налог за аутоматску уплату листића сваке недеље, али како она прошле недеље није имала довољно новца на рачуну, уплата није била извршена. Ипак, апликација Еуромиллионс-а јавила јој је да су њени бројеви добитни и она се понадала како су постали милионери.

Прочитајте још: "Јесам ли претерао?": Овај дечко је 3 године тренирао вилицу и не, ово није фотошоп! (ВИДЕО)

- На апликацији је писало победничка комбинација и помислила сам да смо освојили џекпот. Позвала сам дечка и маму у собу и они исто нису могли да верују. Одлучили смо одмах да их назовемо. Окренула сам број мислећи како сам освојила 182 милиона фунти, али они су ми рекли да имам исправне бројеве, али да нисам имала довољно новца на рачуну па мој трајни налог за уплату листића није могао бити извршен. У једном тренутку била сам на врху света, а када смо сазнали што се догодило, Лијам се узнемирио још више него ја - испричала је Рејчел за Тхе Сун.

Мислила је да је освојила милионе!

Наиме, Рејчелин дечко већ је почео да планира шта ће он и његова девојка учинити са силним новцем када их је катастрофална вест ударила попут маља.

- Она је била прилично опуштена, али ја сам у глави већ био потрошио сав новац. Сасвим ме сломило када је човек преко телефона рекао да уплата није прошла. Већ сам замишљао нашу кућу и ауто из снова. Искрено, мало ме било понело - признао је Лијам.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: По подне или поподне, преподне или пре подне?

Рејчел верује да су бројеви које су цело време играли за њих заправо несрећни и одлучили су да одаберу другу комбинацију за следеће извлачење.

- Играли смо исте бројеве пет недеља заредом, али заправо имамо две комбинације које играмо. Једна су наши породични рођендани, а друга су случајно одабрани бројеви и баш је та комбинација била добитна. Те бројеве више нећемо користити. Никада нисам ништа освојила и баш немам среће у таквим стварима - закључила је Рејчел.

Џекпот Еуромиллионс-а у износу од 182 милиона фунти, који је требало да освоје Рејчел и Лијам, на крају је отишао у џеп једног срећника из Швајцарске.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas