Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривамо шта ваша боја очију говори о вама (ФОТО)

Ваша боја очију може доста открити о вама

1658748132_Foto-Unspash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Сигурно сте безброј пута чули да су очи огледало душе, те није случајно да ваша боја очију говори доста и о вашем карактеру. Ево и шта.

Плаве очи

Фото: Пинтерест

Плаве очи су, након браон, најраспрострањенија боја очију. Већина људи потпуно је фасцинирана овом бојом, поготово ако очи имају тиркизни тон. Неки чак купују сочива или подлежу ласерским операцијама како би им очи биле плаве. Људи са природно плавом очима су често младалачког духа. Они су шармантни, привлачни и прави пријатељи. Плавооки људи су спонтани и енергични, они живот живе пуним плућима. Веома су осећајни, те ће се трудити увек да вам помогну. Имају веома изражену моћ запажања, тако да ћете од њих тешко шта успети да сакријете. Што се тиче емотивних веза, наклоњенији су дужим љубавним везама. Желе срећну породицу, а од партнера оечују оданост. Своја осећања лако исказују.

Смеђе очи

Фото: Пинтерест

Боја лешника најчећа је боја очију, међутим карактеристике које красе ове људе су и више него посебне. Људи са овом бојом очију увек су спремни за изазов. Никада не одустају и у свакој ситуацији ће дати све од себе. Воле да буду најбољи у свему, те ће се потрудити да тако и буде. Веома су саосећајни и љубазни према другим људима. Воле авантуре и упознавање других људи. Лепи су и елегантни, међутим немојте да вас њихов мио изглед завара. Јако су темпераментни, тако да је боље да им се склоните са пута када су бесни. Када је реч о љубавним везама, ови људи воле авантуре и нећете ни приметити да су вас завели. Веома су егергични, воле да експериментишу, како у животу тако и у љубави.


Зелене очи

Фото: Пинтерест

Кажу да само 2% читаве популације на Земљи има зелене очи. Људи са овом ретком бојом очију веома су интелигентни и страствени. Реторички су надарни. Они никада неће дозволити да им се неко или нешто препречи на путу до среће. Воле да су у центру пажње и да забављају људе. Несрећни су уколико не воде главну реч у друштву. Овим људима можете веровати у потпуности, међутим када изневерите њихово поверење, тада нема повратка. Могуће је и да ће почети да вам се свете. Веома су страствени љубавници и више им пријају дуге везе. Знају бити посесивни и љубоморни.

Прочитајте још: Када ће се ваши СНОВИ остварити? Кључан је дан у којем их сањате

Црне очи

Фото: Пинтерест

Црна боја очију веома је ретка. Људи са црним очима веома су живахни и пуни страсти. Они ће увек да дају 100% себе у нешто што су започели. Веома су живахни и пуни страсти. Веома су тајанствени, не отварају се лако према људима, те их то понекад спечава да започну љубавну везу. Међутим, када се заљубе, веома су одани. Њима можете веровати у потпуности, никада вас неће издати. Често имају чврста веровања и не одричу их се лако. Поред свих позитивних карактеристика, постоје и оне не толико добре. Веома су свађалачки настројени и увек ће бранити своје ставове, чак и ако знају да нису у праву. Нису веома стрпљиви.

Сиве очи

Фото: Пинтерест

Људи са сивим очима су рођени да буду вође. Имају моћ да сваки проблем реше и то на позитиван начин.Веома су прилагодљиви и не постоји ситуација или околина којој се неће прилагодити. Не подносе монотонију ни у једном аспекту живота, увек могу нешто да раде. Одишу умирујућом енергијом те људи воле да су у њиховом друштву. Знају да чувају тајне и увек се воде разумом. Веома им је лако да организују сопстевни живот на основу њиховог практичног размишљања и паметних одлука. Воле дуге везе и јако су посвећени својим љубавницима.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas