Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Петогодишњи дечак злостављао дадиљу када је сазнао да је веганка: "Покушао је да ми угура..." (ВИДЕО)

Посао дадиље није нимало лак, јер због деце морате бити превише опрезни

1632294456_decak.jpg
Фото: схуттерстоцк
Oglas

Несвакидашњи догађај догодио се у Америци, када је једна млада дадиља открила какву тортуру је преживела од петогодишњег дечака.

Прочитајте још: "Стармала" деца су жртве родитеља и муче се цео живот, ево и зашто

Она је на Тик Току показала видео, какву јој је дечак освету приредио, када је сазнао да је веганка. Нико не зна шта се догодило пре него што је снимак настао, али јасно се види, да је девојка закључана у купатило, док јој петогодишњи дечак испод врата гура комадиће саламе.

Агресиван и нападан

- Када чувате агресивног петогодишњака и он сазна да сте веганка - стоји у опису видеа.

- Пре него што сам завршила у купатилу покушао је да ми угура комадиће шунке испод мајице - додала је.

Видео је прегледан више од милион пута, али већини је била смешна реакција дечака, док су неки корисници сматрали да му треба терапија.

 

@греенбеетлегреен лмаоо wтф хомопхобиц и форгот тхис хаппенед #пов ♬ оригинал соунд - ем

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas