Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Предодређени за ВЕЛИКЕ СТВАРИ и УСПЕХ: Људи рођени са МЛАДЕЖИМА на овим местима су ПОСЕБНИ

У хиндуизму се верује да младеж на појединим местима на телу може одредити човекову будућност.

1636729299_shutterstock_1299139267.jpg
Фото: Sutterstock
Oglas

Хиндуисти верују како мадеж на одређеном делу тела означава неко стање или још боље, благостање у будућности. Величина, облик и боја младежа такође имају утицај на древно ишчитавање његовог значења, а занимљиво је и ведско тумачење.

Према Ведима, ово је 12 места на којима је добро имати младеж јер он представља богатство, поседовање веће количине новца као и могућност честих прекоокеанских путовања.

Прочитајте још: ПОДСВЕСТ шаље поруку: Да ли се сваке вечери будите у ИСТО ВРЕМЕ, и шта то може да ЗНАЧИ?

Младеж на десном образу

Особа која има младеж на образу ће врло брзо након свог венчања стећи велико богатство.

Младеж изнад усана

Младеж који је прославио Синди Крафорд је младеж који одликује упорне и тврдоглаве људе који лакше од других долазе до циља, па се самим тим се и брже богате од других људи.

Младеж код носа

Ако је младеж на носу и одмах поред њега, велика је вероватноћа да ће власник тог поноса бити имућна особа. Особе с младежом на носу доживеће успех, здравље и пословни успех у животу.

Младеж на пети

Младежи на овом месту нису чести, али особе које их имају склоне су честим путовањима. Чешће у близини свог родног града, али путовања су путовања, зар не? Наравно, ни путовања преко океана нису реткост за ову особу.

Прочитајте још: ШТА ЈЕ КАРМА? Има 12 закона и потребно је да испоштујете сваки да вам се не би "ОБИЛА О ГЛАВУ"

Младеж на струку

Овај врло префињени младеж имају заиста посебне особе. Иако се власници младежа на струку већину живота осећају незадовољним и немирним јер увек теже нечему већем, те исте особе ће често бити и врло успешне и много ће тога постићи.

Младеж између очију

Такозвано "треће око" обележава богатство и задовољство животом већину времена. И оно најважније, власници младежа између и изнад очију ће се напутовати у животу.

Младеж на десном длану

Ако сте и ви једна од оних који имају младеж на десној руци, односно на длану, окусићете богатство у животу. Ипак, важно је и где се тај младеж налази. Ако се налази на горњој половини длана до богатства ћете доћи лако, а ако се младеж сместио на доњи део длана, мораћете ипак да се мало помучите, али биће успешно.

Младеж на бради

Упркос чињеници да су особе које имају младеж на бради нису склоне дружењу с великим бројем људи и социјализацији генерално, оне ће бити и те како срећне и имати избалансиран живот.

Прочитајте још: Верује се да имају невероватан ДАР: Због чега су ЛЕВОРУКИ људи ПОСЕБНИ?

Младеж код пупка

Ове особе су прави срећници, јер ће на лакши начин ићи кроз живот и долазити до важних ствари. Али, власници овог младежа су врло рационални у трошењу.

Младеж на десној страни прса

Особе које на овом месту имају младеж уживаће у мирном животу с пуно благодети.

Младеж код уха или десној страни лица

Било да се младеж налази тик до уха или на рубовима образа, власници таквих младежа ће имати испуњен и богат живот. Наравно, услов је да се младеж или младежи налазе на десној страни лица.

Мадеж на малом прсту

Није битно да ли се налази на малом прсту десне или леве руке, власници ових младежа ће једноставно уживати у животу и можда пропутовати и цео свет!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas