· · Коментари: 0
МУЗИКА

Принц Чарлс открио листу ОМИЉЕНИХ ПЕСАМА и сви су изненађени његовим укусом

Принц Чарлс обожава мјузикле, али и једну рок певачицу.

1625745178_w_56907140.jpg
Фото: ЕПА

Принц Чарлс има веома занимљив укус за музику који говори да је веома занимљива и весела особа. Принц је у једночасовној емисији на радију дао списак омиљених песама.

Прочитајте још: Кетрин Зита Џонс (51) је одабрала савршену летњу БЕЛУ ХАЉИНУ (ФОТО)

Неке песме принца Чарлса одмах да скочи на ноге и заигра.

Прва песма на списку је "Дон'т раин он мy параде" коју пева Барбара Стрејсенд у мјузиклу "Забавна девојка" из 1964. године. У слободном преводу наслов песме би могао да се преведе као "немој да ми квариш забаву". У међувремену многе звезде су певале овај хит, а једна од њих је Лидна Едер. Принц Чарлс је, иначе, као млади поручник упознао Барбару Стрејсенд.

Песма са рођендана
На листи је и песма "Гивин’ Уп, Гивин’ Ин" коју је група "Тхе Тхрее Дегреес" певала на његовом 30. рођендану.
Воли Едит Пјаф, али и Дајану Рос.

Принц обожава и песму "Ла виде ен росе" када је пева Едит Пјаф. Занимљиво је да му се међу омиљеним песмама налази и хит Дајане Рос "Упсиде Доwн", али и "Yоу'ре а Ладy" Питера Скелерна.

Прочитајте још: Неда Украден у ЛОСОС хаљини коју ће пожелети свака жена отпевала култну песму ЗОРА ЈЕ (ВИДЕО)

Принц Чарлс обожава и песму "Ла Мер" француском певача Шарла Тренета. Песма је из  1945. и већ 1946. године је постала светскихит.

"Тхеy Цан'т Таке Тхат Аwаy фром Ме" је песма која принцу Чарлсу увек подигне расположење. То је хит из  1937. године који је компоновао Џорџ Гершвин за мјузикл Фреда Астера и Џинџер Роџерс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.