· · Коментари: 0
тест

Прва шара која вам западне за око ОТКРИВА БИТАН ДЕО ваше ЛИЧНОСТИ: Која вас је навише привукла? (ФОТО)

Битно је да дате одговор без превише размишљања

1650884688_56468.jpg
Фото: Фацт Фацториес

Начин на који видимо и решавамо загонетке може нам много рећи о нашим личностима и о томе коју страну мозга прво користимо.

Овај једноставан тест личности који је саставио Фацт Фацториес, може открити да ли сте добар пријатељ или опседнути моћи, у зависности од тога коју шару прво видите.

Дакле, који образац вам је први запео за око и шта открива о вашој личности?

Фото: Фацт Фацториес

Прва шара

Имате веома веселу и ћудљиву личност. Ви сте авантуристички расположени и волите да путујете и успут учите нове ствари.

Прочитајте још: ДЕКОЛТЕ У ПРВОМ ПЛАНУ, ПЕВАЈУ СЕ НАРОДЊАЦИ: Бака постала ХИТ на мрежама због своје "тактике" за тражење мужа (ВИДЕО)

Ви сте одличан пријатељ - ваши пријатељи и породица знају да увек могу да рачунају на вас за савет и топли загрљај.

Друга шара

Ви сте љубазна и осетљива душа - најбоље се осећате окружени вољеним особама. Зрачиш позитивношћу где год да идеш и пријатељи те воле због тога.

Трећа шара

Ви сте релативно мирна особа, али сте страствени према стварима које су вам најважније.

Волите свим својим срцем и у стању сте да својим пријатељима и породици дате снагу кад год се осећају утучено или обесхрабрено.

Четврта шара

Показује да имате одличан смисао за хумор и да засмејавате људе и то је једна је од ваших најбољих особина. Такође, ви сте такође брутално искрени и никада се не плашите да кажете како се осећате.

Пета шара

Ако вам је образац 5 први запео за око, то показује да се не плашите да идете за оним што желите.

Допадљиви сте и од поверења и људи вас сматрају добрим и оданим пријатељем.

Шеста шара

Имаш добро и поуздано срце и драга си и љубазна душа. Постајете стидљиви у великим групама људи и мрзите да се хвалите самим собом, радије препуштате другима да преузму вођство.

Седма шара

Волите да излазите, упознајете нове људе и уживате у склапању нових пријатељстава.

Чак и када сте суочени са изазовима, суочавате се са њима оптимистично и увек тражите забаву у ситуацији.

Осма шара

Своје пријатеље и породицу цените изнад свега. Волите да се такмичите и сваком изазову увек приступате са позитивним и оптимистичним ставом.

Девета шара

Новац и материјално вас уопште не занима. Увек цените животна искуства и људе више од свега.

Десета шара

Увек тражите позитивну страну, није вам тешко да пронађете мале ствари у којима ћете уживати и бити срећни.

Ви сте отвореног ума и увек можете пронаћи оно добро у тешкој ситуацији.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.