Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Снимак који ће вас згрозити: Жена показала како спрема пилетину, људи коментаришу - "Мора да се шали" (ВИДЕО)

Снимак на Твитеру који је постао виралан

1665068567_piletina.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/тхереципецлуб
Oglas

Један снимак на твитеру згрозио је све који су га погледали. Наиме, једна жена је показала како припрема пилетину за кување и оно што је учинила многе је шокирало.

Наиме, жена је месо ставила најпре под млаз воде, а потом га опрала великом количином детерџента! Потом је месо истрљала средством за прање суђа, па испрала.

Прочитајте још: Да ли знате какви сте заправо? Једноставан ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који много говори о вама

Ово је изазвало лавину негативних рекација, а многи су се згрозили, коментаришући да је поступак недопустив.

Овај поступак је прокоментарисала и нутриционисткиња Ана Бандуки Тодоровић:

"Овакав начин припреме намирница је потпуно бесмислен, а нарочито, када је у питању месо. Нормално је добро га опрати водом, зачинити и затим термички обрадити. Већина патогених микроорганизама бива уништено на високом температурама", рекла је за "Блиц жену", па додала:

"Намирнице је важно добро оценити приликом куповине, битно је да месо изгледа свеже и да има здраву боју, да нема неки некарактеристичан мирис, а то важи и за рибу и млечне производе. Воће и поврће може да иструли па и то треба имати на уму".

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas