· · Коментари: 0

Шта ваша ШОЉА за кафу може рећи о вашем карактеру? (ФОТО)

Сазнајте чиме сте се водили када сте бирали шољу

1655375815_black-coffee-1867753_960_720--1-.jpg
Пхото: Пиxабаy

Шоља за кафу делује као велики извор информација. Осим што можете сазнати своју судбину из ње, и спољашњи изглед шоље може рећи нешто о вама. Карактеристике ваше личности могу бити откривене. Осим што ћете видети чиме сте се то подсвесно водили када сте се од многобројних дезена определили баш за тај који сте купили, можете видети и које су то истакнуте особине које има особа са којом седите. 

Ако имате највећу шољу у кући, тешко се будите и барем сат времена од устајања нисте у стању да проговорите ни реч. Нисте превише темпераментни и ретко подижете глас. Обавезе завршавате на време и врло сте практични. Важно вам је да се повремено осамите и на миру напуните батерије.

Шоља са неким духовитим натписом говори да је све на вама и око вас одабрано тако да изражава ваш укус, ставове и карактер. Ипак, имате смисла за хумор и немате потребу да другима намећете свој стил живота. У ређим случајевима, овакву шољу бирају интровертне особе као начин да избегну комуникацију, али да ипак свету саопште неки свој став.

Прочитајте још: Зашто неки људи имају ПЕГЕ? Откривамо који тип коже је најподложнији њима и како их можете уклонити

Јако мала шоља показује да сте ви друштвени и комуникативни и никад не одбијате кафу. Правите друштво сваком ко вас њоме понуди и слатко се исћаскате уз сваку шољицу. Не држи вас место, волите да комбинујете различите активности у току дана. Понекада вам је тешко да се дуго концентришете на један задатак, па све што радите делите на серију мањих обавеза.

Уколико вам је свеједно каква је шоља из које пијете то значи да немате довољно времена да бисте га траћили на за ситнице, попут тога каква је шоља из које пијете кафу. Вероватно их чак ни не примећујете. Важан вам је сам напитак, а не његова форма. Имате дар за одвајање важног од неважног, сагледавање целине, уопштавање и доношење исправних закључака на основу оскудних података. Особа сте од које пријатељи и породица често траже савет.

Обична бела шоља показује да сте ви модерна особа, склона минимализму, али помало затворена. У присније разговоре упуштате се тек после много заједно испијених шоља кафе. О вама је тешко било шта закључити на први поглед. Али, када коначно пустите некога у свој свет, увидеће да сте ви све само нимало обична и једноставна особа.

Фото: Пиxабаy

Порцеланска ретро шоља поручује да сте ви особа која не уме да попије кафу „на брзака“, већ ужива у мирису и укусу сваког гутљаја. Иначе сте несхваћени, јер из ваше маште навире толико идеја које се другима чине као губљење времена. Верујете у старе идеале и романтична сте душа која је рођена у погрешно време. 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.