· · Коментари: 0

ТРИ ПУТА доживела КЛИНИЧКУ СМРТ и открила какав је осећај умрети: "Кунем се да се ОВО догодило!" (ВИДЕО)

Девојка која је три пута доживела клиничку смрт открила је какав је осећај умрети.

1628157131_slika.jpg
Фото: Принтскрин / Тик Ток / рацхбоyлеx

Наиме, Рејчел Бојл патила је од ретког поремећаја званог СВТ (суправентрикуларна тахикардија) због ког је неколико пута умрла и вратила се у живот.

Прочитајте још: "Са 15 година је отишао на рутински преглед, а онда је сазнао сурову истину": Ово је исповест Душана Златановића о борби са раком (ВИДЕО)

- О мој Боже. Заправо сам три пута умрла. Имала сам редак срчани поремећај звани СВТ који је било јако тешко лечити. Једном сам доживела напад, пулс ми је порастао на око 230 откуцаја у минути. Моје тело није могло да се носи са тим и срце ми је једноставно стало - рекла је Рејчел у ТикТоку.

Прочитајте још: Током школовања је трпела вршњачко насиље, а онда се након осам година осветила (ФОТО)

 

- Кунем се да се ово догодило. Осећала сам се као да сам ван свога тела. Видела сам само јарку белу светлост и своје тело. Време се кретало јако, јако споро. Као да сам се успорено кретала према светлу. Онда сам ођедном могла да видим себе, као да гледам доле на своје тело, и размишљала сам како је ово све лудо. Сећам се свега тако јасно, исто се догодило и следећи пут када сам умрла током операције срца. То је стварно чудан, али леп осећај. Због тога се осећам мало боље око умирања - додала је.

Многи јој корисници нису веровали и сматрали су како је то осећала због анестезије или недостатка кисеоника, али Рејчел каже да је то све већ чула од других скептика.

Прочитајте још: Е ово је ЦИЦИЈА! У кафићу пије оно што остане од других, а себи кува кафу уз помоћ СТАРИХ ЧАРАПА и КАНАПА (ВИДЕО)

- Иста ствар ми се догодила три пута. Једном док сам била на операционом столу, када сам осећала као да ми душа искаче из тела. Могла сам да се видим из птичје перспективе, била сам тачно изнад свога тела. Видела сам га на операционом столу и ничег није било око мене, ни опреме ни хирурга, само моје тело - објаснила је у коментарима и додала да се увек осећала "спокојно, мирно и магично".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.