Oglas
· · Komentari: 0

TRI PUTA doživela KLINIČKU SMRT i otkrila kakav je osećaj umreti: "Kunem se da se OVO dogodilo!" (VIDEO)

Devojka koja je tri puta doživela kliničku smrt otkrila je kakav je osećaj umreti.

1628157131_slika.jpg
Foto: Printskrin / Tik Tok / rachboylex
Oglas

Naime, Rejčel Bojl patila je od retkog poremećaja zvanog SVT (supraventrikularna tahikardija) zbog kog je nekoliko puta umrla i vratila se u život.

Pročitajte još: "Sa 15 godina je otišao na rutinski pregled, a onda je saznao surovu istinu": Ovo je ispovest Dušana Zlatanovića o borbi sa rakom (VIDEO)

- O moj Bože. Zapravo sam tri puta umrla. Imala sam redak srčani poremećaj zvani SVT koji je bilo jako teško lečiti. Jednom sam doživela napad, puls mi je porastao na oko 230 otkucaja u minuti. Moje telo nije moglo da se nosi sa tim i srce mi je jednostavno stalo - rekla je Rejčel u TikToku.

Pročitajte još: Tokom školovanja je trpela vršnjačko nasilje, a onda se nakon osam godina osvetila (FOTO)

 

- Kunem se da se ovo dogodilo. Osećala sam se kao da sam van svoga tela. Videla sam samo jarku belu svetlost i svoje telo. Vreme se kretalo jako, jako sporo. Kao da sam se usporeno kretala prema svetlu. Onda sam ođednom mogla da vidim sebe, kao da gledam dole na svoje telo, i razmišljala sam kako je ovo sve ludo. Sećam se svega tako jasno, isto se dogodilo i sledeći put kada sam umrla tokom operacije srca. To je stvarno čudan, ali lep osećaj. Zbog toga se osećam malo bolje oko umiranja - dodala je.

Mnogi joj korisnici nisu verovali i smatrali su kako je to osećala zbog anestezije ili nedostatka kiseonika, ali Rejčel kaže da je to sve već čula od drugih skeptika.

Pročitajte još: E ovo je CICIJA! U kafiću pije ono što ostane od drugih, a sebi kuva kafu uz pomoć STARIH ČARAPA i KANAPA (VIDEO)

- Ista stvar mi se dogodila tri puta. Jednom dok sam bila na operacionom stolu, kada sam osećala kao da mi duša iskače iz tela. Mogla sam da se vidim iz ptičje perspektive, bila sam tačno iznad svoga tela. Videla sam ga na operacionom stolu i ničeg nije bilo oko mene, ni opreme ni hirurga, samo moje telo - objasnila je u komentarima i dodala da se uvek osećala "spokojno, mirno i magično".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas