· · Коментари: 0

У сан вам често долази ЈЕДНА ИСТА ОСОБА? Постоји ЧЕТИРИ РАЗЛОГА зашто вам се то догађа

Погледајте због чега се ово дешава

1652882227_lux-graves-rUc9hVE-L-E-unsplash--1-.jpg
Фото: Унспласх

Многим људима се десило да у неком периоду живота сањају једну одређену особу. Ако се ово и вама догодило, погледајте који су могући разлози ове појаве.

1. Особа има велики утицај на вас или ваш живот

Могуће је да вам у снове често долази неко ко знатно утиче на вас и ваше одлуке. Чак и ако не сматрате одређену персону важном, можда ваша подсвест мисли другачије, па вам управо то и саопштава кроз снове.

2. Имате нестабилан однос са неким

Нерешени, недефинисани или нестабилни односи могу оптеретити нашу свест и подсвест - било да је у питању емотивни партнер, пословни сарадник или пријатељ. Неразјашњене ситуације и односи који нас оптерећују могу се рефлектовати кроз снове, чак и када неких проблема нисмо свесни. Ако са одређеном особом имате баш такав однос, она вам се може појављивати чешће у сновима.

Прочитајте још: Како се пише: К или КА? Језичка недоумица која мучи многе

3. Лоше сте се понели према одређеној особи

Некада се, и не размишљајући, можемо понети према некоме хладно, грубо, неправедно или сурово. Када знамо да нисмо испали фер у некој ситуацији, то може остати дубоко урезано у нама и кроз снове нас подсећати на наше неправедне поступке.

4. Спремни сте да опростите

Постоје и обрнуте ситуације - неко се према вама понео лоше или вам нанео бол. Уколико вам баш та особа долази у снове то може бити показатељ да сте спремни да јој опростите и наставити даље.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.