· · Коментари: 0
скривено значење

Велики ХИТ који сви певамо, крије тајну о силовању? Стихови вам више неће звучати тако наивно! (ВИДЕО)

Скривено значење песме "Воли те твоја звер" крије језиву тајну?

1624353646_Untitled.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Ратко Грегор Јагодић

Није било журке, а да се не чује песма "Дивљих анђела", "Воли те твоја звер". Хит чувеног бенда многе генерације веже за лепе успомене.

Песма, на први поглед, говори о младићу који не жели или не може да буде са девојком, након чега ју је на неки начин повредио. Сврстава се у класичне баладе.

Према урбаној легенди, песма не говори о несрећној љубави, како се до сад мислило, већ о силовању.

Прочитајте још: Хиљаде девојака љуби његов гроб, а неке су отишле толико далеко да глуме сексуалне односе са статуом! (ФОТО/ВИДЕО)

Скривено значење песме

Пре десетак година се на Интернету проширила теорија по којој песма не говори о несрећној љубави, већ о силовању.

Легенда каже да је неки момак, након што је силовао једну девојку, у затвору написао овај текст, а да је тај текст некако завршио код музичара и да су је они претворили у песму. Интересантна је ствар да поједини делови текста заиста подсећају на силовање.

ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Ратко Грегор Јагодић

Марина Туцаковић је заслужна за већину текстова бенда "Дивљи анђели".

Стихови који поткрепљују теорију

Па тако, један део песме каже: 

"Оставио сам траг по телу твом, који никад, никад неће да прођеоставио сам прах у срцу твом, и то ће увек, увек да траје..."

Они мало хладније главе, одбацују овакво тумачење и речи виде као израз тужне љубавне приче.

Прочитајте још: "Открио сам да ми је син у ствари ујак!": Невероватна исповест мушкарца од које ће вас заболети глава! (ВИДЕО)

Прочитајте текст песме и сами процените о чему је песма:

"Твој дах ме мами да ти се дам

и хоћу јер дуго, дуго сам сам

не, нећу за њу, нећу да знам

твој дах ме мами да ти се дам

Воли те, воли те твоја звер

принц из живота твог

судбине твоје дар и жар

Оставио сам траг по телу твом

који никад, никад неће да прође

оставио сам прах у срцу твом

и то ће увек, увек да траје

Не, ти ниси хтела анђела

хтела си црног ђавола

од мене си то и добила. "

О бенду

Иначе, група "Дивљи анђели" је била кратког века и познати управо по овом хиту. Ретко ко би могао да неведе неки други. Свирали су од 1982-1984. године. Бенд су чинили: Небојша Савић Боца (вокал, гитара), Драган Ђорђевић Јое (вокал, гитара), Дејан Лалевић (бас) и Мирослав Лекић Мики (бубњеви).

Највише заслуга за успех албума припало је Небојши Савићу који потписује музику, док је већину текстова потписивала Марина Туцаковић.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.