Oglas
· · Komentari: 0

"Video sam Boga, a on me GURNUO nazad i ponovo sam se probudio kao beba": Dečak koji tvrdi da se seća PROŠLOG života (VIDEO)

Luk Rulman kaže da se seća ko je bio i kako je umro u prošlom životu

1666445897_Foto-Printscreen-YouTube-new-news-Pixabay.jpg
Foto: Printscreen/YouTube - new news, Pixabay
Oglas

Luk Rulman je Pem prvi put spomenuo kada je imao samo dve godine, a tada je rekao da je umro i otišao u raj - tek kada čujete o čemu se zapravo radi, šokiraćete se.

Iako je priča zapravo stara nekoliko godina, britanski tabloid The Sun upravo se prisetio Luka Rulmana, dečaka koji je zaprepastio svet tvrdnjom da se i te kako dobro seća ko je bio u prošlom životu.

A taj je dečak iz Sinsinatija je svojevremeno pred svojom majkom Erikom pomenuo Pem Robinson, Afroamerikanku koja je stradala 1993. godine prilikom požara u hotelu Pakston u Čikagu.

Luk je Pam prvi put spomenuo kada je imao samo dve godine, a tada je rekao i da je umro i otišao u raj.

- Video sam Boga, a on me gurnuo nazad i ponovo sam se probudio kao beba. Ti si me zatim nazvala Luk, kazao je mališan zatečenoj majci Eriki nakon čega se ta žena dala u istragu.

I zaista, ubrzo je otkrila da je Pem Robinson bila jedna od 19 žrtava požara u spomenutom hotelu u Čikagu, a Luk je potom prepričao i kako se dobro seća da je poginuo nakon što je skočio sa zgrade.

Pročitajte još: Definitivno imate posla sa MANIPULATIVNOM OSOBOM: Kako da prepoznate LAŽNA IZVINJENJA?

Erika je neverovatnoj priči dodala i to da je njen sin znao često da otkriva i detalje iz svog navodnog prošlog života.

Na primer, umeo je da prepriča kako je u prošlosti imao crnu kosu, da prepozna minđuše koje je nekada kao devojka posedovao, a s vremenom je počeo da iskazuje i sklonosti prema sviranju klavijatura i slušanju Stivija Vondera. Drugim rečima, prema onome što je nekada volela i pokojna Pem Robinson.

 

Lukov slučaj zatim zainteresovao i producente emisije "The Ghost Inside My Child" (Duh u mom detetu), koji su ispred njega stavili zanimljiv test.

Naime, mališanu su pokazali stranicu prepunu fotografija tamnoputih devojaka u tridesetim godinama, pa su ga pitali može li da prepozna sebe.

 

I pogodite, Luk je iz prvog pokušaja prstićem pokazao upravo na Pem Robinson!

Porodica preminule Pem pristala je Eriki Rulman da pomogne pri povlačenju paralela, ali nikad nije stala ispred kamera.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas