Oglas
Oglas
· · Коментари: 1
ШОК

"ЗАР У 21. ВЕКУ НЕКО ТО ТРАЖИ?" Младу шокирао "сексистички" захтев вереникове породице

Отказала је венчање!

1600505575_Depositphotos_150843692_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Док се млада спремала за венчање, породица њеног вереника позвала је само њеног оца на састанак.

Ова млада донела је тешку одлуку и отказала своје венчање након што је њен отац открио "сексистички" захтев који је породица њеног партнера поставила иза њених леђа. Отац је испричао како се његова ћерка недавно верила и да му је одувек био драг њен вереник, ког је до недавно сматрао љубазним и скромним.

Међутим, када је у неколико наврата био са породицом ћеркиног дечка на вечери, они су сваки пут имали јако чудне примедбе. "Не знам зашто она ради, није ли то мужев посао? Мајчин је посао да брине се о деци", знали су често да кажу вереникови родитељи.

А онда су затражили - мираз!

Прочитајте још: ПЛАВА КОСА код жена појавила се због НЕСТАШИЦЕ МУШКАРАЦА, а мушкарци данас воле мало другачије боје

Док се млада спремала за венчање, породица њеног изабраника позвала је само њеног оца на састанак. Ту су од њега затражили мираз и рекли да девојка више неће радити након што се уда. Отац је био шокиран чињеницом да неко у 2020. години тражи мираз, а знао је и да његова ћерка жели да настави да ради и да оствари своје снове.

Вереникова породица напоменула је младином оцу да не спомиње ништа својој ћерки, али он је то ипак учинио.

Прочитајте још: Због сулудог ФЕТИША ова девојка на Тик Току зарађује 10.000 долара месечно (ВИДЕО)

- Почела је да плаче говорећи како није знала да је њен дечко сексиста. Питала ме шта да учини, а ја сам јој рекао да није присиљена и да може да одустане од брака ако то жели. Отказала је венчање, а сада ме нападају њен бивши вереник и његова породица. Мени то није важно, само ми је важна срећа моје ћерке - рекао је отац.

Интернет је на страни девојке

На Реддиту је упитао људе да ли је погрешио што јој је рекао истину.

Прочитајте још: Скоро 30 година се ПРЕТВАРАЛА ДА ЈЕ СЛЕПА: Породица ШОКИРАНА, држава ПРЕВАРЕНА, а разлог - БИЗАРАН

“Спасио си своју ћерку од пакленога живота. Жао ми је што је кроз то морала да прође”, “Сигуран сам да јој је био шок када је сазнала да јој је бивши и читава његова породица мизогина. Надам се да је она добро”, “Нисте рекли својој ћерки да откаже венчање. Рекли сте јој да ћете, ако откаже венчање, бити уз њу. Ту је велика разлика”, само су неки од коментара.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas