Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
тежина

Човек који је имао 317 КИЛОГРАМА био на ивици живота, изгубио је 222 КГ и сада изгледа НЕПРЕПОЗНАТЉИВО (ФОТО)

Сваки дан је конзумирао око десет хиљада калорија, а када су му лекари рекли да неће доживјети 40 година, одлучио је да је време за промену.

1595325455_pjimage-9-.jpg
Фото/ Принтсцреен/ Инстаграм/салодyссеy
Oglas

Сал Парадисо (39) из Флориде имао је 317 килограма, али након што је одлучио да промени своје навике исхране, изгубио је 219 килограма и постигао своју жељену тежину. До своје 31 године био је толико тежак да је једва могао да се креће након што се навукао на брзу храну, а лекари су га упозоравали да ће тешко доживети 40 година. Чврсто упозорење послужило му је као  буђење па је Сал изгубио 127 килограма захваљујући дијети и вежбању,а после операције успео је да смањи још додатних 88 килограма, преноси метро.цо.ук.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сwипе тхроугх фром 688+ то 225. Wхат а дифференце! Евен 5 yеарс оут фром wхен И стартед анд 3 yеарс пост оп ВСГ И стилл цаннот белиеве ит. Фигхт лике хелл еверyдаy! . #wеигхтлосс #wеигхтлосстрансформатион #wеигхтлоссмотиватион #wеигхтлоссјоурнеy #всг #wлс #всгцоммунитy #всгјоурнеy #wлсцоммунитy #wлсјоурнеy #хеалтх #фитнесс #лифестyле #мотиватион #детерминатион #персевере

А пост схаред бy Сал (@салодyссеy) он

Прочитајте још: ГЛУТЕН ФРИ дијета је ОПАСНА, боље пробајте ЏАНК фри

Имао је 317 килограма!
Исхрана пре дијете
- Прескочио бих доручак, али ручак је увек био масиван. Била би то брза храна, нешто попут тестенина, одрезака и пилетине, а онда бих имао нешто слично за вечеру. Знао сам да сам јео пуно, али једноставно сам то дуго игнорисао - рекао је Сал.

Након операције уклањања коже, Сал је имао102 килограма.

- Кад сам био највећи, цео дан сам био код куће и нисам могао да се бавим никаквим физичким активностима. Почели су проблеми са здрављем и био сам затвореник у сопственом телу.. Имао сам нешто више од 317 килограма. Моја исхрана је била грозна, јео сам ствари као што су хамбургер с кромпирићима и соком за сваки оброк и схватио сам да сам понекад појео више од осам хиљада калорија. Било је стварно лоше - испричао је.

-Знао сам да ако желим да доживим 40 година, морам да променимсвој начин живота - рекао је Сали

Одрастајући, Сал је био буцмасто дете, а тежину је почео да нагомилава у својим двадесетима, захваљујући његовој љубави према висококалоричној храни и огромним порцијама.

Прочитајте још: Како да изгубите чак 20 килограма за само 90 дана - ЕВО РЕШЕЊА

Конзумирао је између 5 и 10 хиљада калорија на дан!

Смрт његовог оца Биагија Парадисиа у 42. години живота од срчаног удара 1998. године, када је Сал имао 17 година и око 158 килограма, подстакло је  Сала да смрша због страха да би његова тежина могла да га доведе до сличне судбине..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wхат’с гоинг он еверyоне? Оут анд абоут доинг соме еррандс, wхиле беинг сафе анд социаллy дистант. Ит’с а ХОТ даy хере ин Тампа! Стаy сафе анд бе wелл еверyоне!! Праy фор а беттер тодаy анд а беттер томорроw. Wе хаве то до тхис тогетхер. Лове wилл преваил! ~Сал . #сатурдаy #wеекенд #wеигхтлосс #wеигхтлоссјоурнеy #всг #wлс #всгцоммунитy #wлсцоммунитy #царпедием #лове #лифе #смиле #праyер

А пост схаред бy Сал (@салодyссеy) он

Али,, током следеће деценије Салова тежина измакла је контроли и када је имао 31 годину  био је претежак чак и за индустријске ваге. Његова највећа забележена тежина била је 312 килограма, али лекари су сматрали да је имао и више.

Прочитајте још: Бићете одушевљени после ове ДИЈЕТЕ: Траје 10 дана и ГУБИ се 7 килограма

- Прва ствар коју сам урадио када сам одлучио да смршам је да пронађем доктора како бисмо  причали о операцији мршављења, али он ми је рекао да прво морам да скинем доста килограма сам. Прешао сам са осам до десет хиљада калорија дневно на 1200 до 1500 калорија на дан.

Губљење килограма
Пратећи строгу дијету и пливајући сваки дан, Сал је почео да брзо губити килограме. На лето 2015. године имао је 249 килограма, док је до следећег лета изгубио импресивних 115 килограма. Када је био тежак око 195 килограма, вратио се код доктора како би отишао на операцију, која је укључивала спајање његовог стомака и смањење масе за 75 посто.

Била је то храна с ниским делом угљених хидрата, без протеина и без хлеба. Првих неколико недеља било је тешко јер је то била потпуна промена у начину живота, али ја сам био посвећен томе и знао сам да то треба да учиним- испричао је.

Прочитајте још: ЈЕДИТЕ СВЕ осим када гладујете и ослабите 12 килограма за МЕСЕЦ дана

Иако је изгубио много килограма, Сал је и даље био незадовољан својим изгледом због вишка коже на телу. Операција одстрањивања коже била му је прескупа па се пријавио у емисију која је пратила невероватне трансформације људи, па су му они финансирали операцију. Тада су лекари уклонили 16 килограма његове коже.

Од тада Сали има око 95 килограма и коначно је задовољан својим изгледом!

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ И ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas