Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗДРАВЕ ЖИВОТНЕ НАВИКЕ

Истопите сало са стомака уз помоћ само две намирнице и ПОНОСНО ОБУЦИТЕ БИКИНИ

Заборавите на скупе ласерске третмане за обликовање тела

1624484058_chia-lemonade-2294518_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Скупи третмани убрзаног обликовања тела стају и до неколико стотина евра, а оно што је најзначајније је чињеница да су резултати тренутни и да дуготрајних ефеката уствари и нема. Много боље решење долази од комбинације два једноставна састојка из природе, у који се куну све манекене и нутриционисти. 

Прочитајте још: Тања Савић коначно је вратила децу у Србију, а овај најемотивнији тренутак промакао је свима (ВИДЕО)

Наиме, према тврдњама водећих стручњака у области здраве исхране, два састојака који могу бити од велике помоћи у губљењу нежељене масноће су чија семенке и лимун, од којих се прави својеврсан шејк који ће вам помоћи у обликовању стомака. 

Чија семенке и лимун

Лимун генерално карактерише мало калорија, а реч је о одличном средству за елиминацију масти и истовременом антивирусном деловању.

Чија семенке представљају природни антиоксиданс и врло су богате влакнима због чега се токсини лакше елиминишу. За припрему вам је потребна 1 кашика меда, 1 кашика чија семенки, 1,5 чаша воде и сок од лимуна.

Прочитајте још: Милош Биковић на тешким мукама: Погледајте ко му задаје озбиљне проблеме (ВИДЕО)

Припрема се на начин да се чија семенке прво потопе у води, а након сат времена је воду потребно измешати заједно са чија семенкама и соком од лимуна. За мешање је најбоље користити блендер. У ту смесу додајте и кашику меда и пијте напитак свако јутро, а по жељи и током дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas