Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧИШЋЕЊЕ ТОКСИНА: Побољшајте здравље јетре и здраво смршајте у року од 72 сата уз овај напитак (РЕЦЕПТ)

Нагомилавање токсина у вашој јетри може озбиљно нарушити ваше здравље. Зато је добра идеја да с времена на време помогнете свом телу тако што ћете ојачати своју јетру.

1636056359_shutterstock_380369794.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Јетра је много већа него што неки људи очекују. Орган се налази испод плућа и обавља неке виталне функције у људском телу. Јетра је одговорна за пречишћавање и регулацију крви и уклањање отпада из крви, који се затим поново користи или разграђује.

Орган који много ради

Јетра има и друге важне функције. На пример, орган је одговоран за апсорпцију и складиштење хранљивих материја из хране.

Прочитајте још: Лимун, со и бибер су све што вам треба да решите ОВЕ проблеме - 6 примена за које нисте знали

Такође, игра веома важну улогу у конзумирању алкохола. Процеси јетре осигуравају да алкохол није (пре) штетан за наше тело, али да се може разградити. Имајте на уму: јетра то лако може учинити у малим количинама, али велике количине могу заувек оштетити јетру.

Многи људи не знају да је јетра такође један од најважнијих органа када је у питању губитак килограма. Ојачавање јетре стога може помоћи да изгубите вишак килограма.

Напитак за ојачавање јетре

Узмите ово пиће три пута дневно три дана за редом. Избегавајте тешке оброке током та три дана. Користите ово пиће као додатни подстицај када сте на дијети, на пример.

Састојци:

  • Сок од 3 лимуна
  • 1 шоља першуна, исеците
  • 5 комада целера
  • 6 шоља воде

Поступак:

Ставите лимунов сок, першун и целер у блендер и измиксајте. Затим додајте воду и поново измешајте. Ову детоксикацију можете поновити након седам до десет дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas