Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Лековити матичњак: Лечи главобољу, несаницу, а добар је и за женске проблеме!

Матичњак је биљка која води порекло из породица нана.

1613382015_Depositphotos_180886544_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Матичњак је магични састојак који има умирујућа својства. Ефикасан је у јачању когнитивних функција, смањењу анксиозности и лечењу херпеса. 

Прочитајте још: Магична биљка: Регулише крвни притисак, контролише дијабетес и лечи болести коже!

Матичњак је биљка са мирисом лимуна из породице нане. Родом је из Европе, западне Азије и северне Африке. Листови ове биљке користе се за производњу лекова. Садржи хемикалије које делују умирујуће.

Прочитајте још: Корен снова: Проверен као афродизијак, а снижава и притисак

Има неколико здравствених благодати и користи се за смањење стреса, анксиозности, несанице, деменције, лошег варења итд. Најчешће се користи за побољшање когнитивних функција. Погледајте 5 таквих здравствених предности ове биљке.

Смањује надимање

Матичњак је биљка која ублажава надимање. Помаже у пробавним проблемима попут гасова и надимања. Такође је ефикасан у ублажавању симптома затвора и смањењу симптома лошег варења.

Фото: Депозит

Осигурава чврст сан

Матичњак се састоји од једињења названог росмариниц које има умирујућа својства. Поспешује дубок сан, а такође је корисно за људе који пате од несанице.

Прочитајте још: Чудотворни лек: Један напитак лечи 150 БОЛЕСТИ! (РЕЦЕПТ)

Лечи главобоље

Главобоље изазване стресом су најгоре! И што више наглашавате због тога, они постају све интензивнији. Матичњак има умирујућа својства која смањују стрес и напетост у телу и нуде тренутно олакшање.

Лечи главобоље и даје миран сан

Смањује болове током циклуса

Циклусни бол може пореметити вашу свакодневну рутину и може вам одузети енергичан и активан животни стил. Матичњак има исцелитељске моћи за које се каже да смањују болове током менструације и ублажавају симптоме ПМС-а попут грчева у менструалном циклусу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas