Oglas
· · Komentari: 0

Lekoviti matičnjak: Leči glavobolju, nesanicu, a dobar je i za ženske probleme!

Matičnjak je biljka koja vodi poreklo iz porodica nana.

1613382015_Depositphotos_180886544_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Matičnjak je magični sastojak koji ima umirujuća svojstva. Efikasan je u jačanju kognitivnih funkcija, smanjenju anksioznosti i lečenju herpesa. 

Pročitajte još: Magična biljka: Reguliše krvni pritisak, kontroliše dijabetes i leči bolesti kože!

Matičnjak je biljka sa mirisom limuna iz porodice nane. Rodom je iz Evrope, zapadne Azije i severne Afrike. Listovi ove biljke koriste se za proizvodnju lekova. Sadrži hemikalije koje deluju umirujuće.

Pročitajte još: Koren snova: Proveren kao afrodizijak, a snižava i pritisak

Ima nekoliko zdravstvenih blagodati i koristi se za smanjenje stresa, anksioznosti, nesanice, demencije, lošeg varenja itd. Najčešće se koristi za poboljšanje kognitivnih funkcija. Pogledajte 5 takvih zdravstvenih prednosti ove biljke.

Smanjuje nadimanje

Matičnjak je biljka koja ublažava nadimanje. Pomaže u probavnim problemima poput gasova i nadimanja. Takođe je efikasan u ublažavanju simptoma zatvora i smanjenju simptoma lošeg varenja.

Foto: Depozit

Osigurava čvrst san

Matičnjak se sastoji od jedinjenja nazvanog rosmarinic koje ima umirujuća svojstva. Pospešuje dubok san, a takođe je korisno za ljude koji pate od nesanice.

Pročitajte još: Čudotvorni lek: Jedan napitak leči 150 BOLESTI! (RECEPT)

Leči glavobolje

Glavobolje izazvane stresom su najgore! I što više naglašavate zbog toga, oni postaju sve intenzivniji. Matičnjak ima umirujuća svojstva koja smanjuju stres i napetost u telu i nude trenutno olakšanje.

Leči glavobolje i daje miran san

Smanjuje bolove tokom ciklusa

Ciklusni bol može poremetiti vašu svakodnevnu rutinu i može vam oduzeti energičan i aktivan životni stil. Matičnjak ima isceliteljske moći za koje se kaže da smanjuju bolove tokom menstruacije i ublažavaju simptome PMS-a poput grčeva u menstrualnom ciklusu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas