Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

СТЕРИЛИТЕТ КОД ЖЕНА као руком однесен! Уживајте у овом чају током хладних дана

Проблем са потомством све је чешћи код младих парова који се сматра последицом убрзаног начина живота

1603232154_caj.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Стрес, убрзан начин живота, свакодневне обавезе и хормонски дисбаланс услед свих ових проблема директно се одражавају на стерилитет код оба партнера, посебно код жена које су остљивије због природе женских органа.

Прочитајте још: Жене су се ПРОМЕНИЛЕ, а да ли млади МУШКАРЦИ помажу у кућним пословима?

Код стерилитета жена није у стању да остане трудна, а код инфертилитета она може да затрудни, али не може да изнесе трудноћу до краја. О брачном стерилитету се говори због тога што неплодност може да потиче од оба супружника.

Прочитаје још: Доктор КОВЧИН УПОЗОРАВА: Срби чекају да СИМПТОМИ РАКА прођу сами од себе и касно се јављају!

Вирак се у народу сматра ефикасним средством против женске неплодности.
Фото: Pixabay

Раније се сматрало да проблеме са плодношћу  има само жена, а данас се зна да се то подједнако дешава и код жене, и код мушкарца.

Прочитајте још: РУСКИ ЛЕКАРИ пронашли ЛЕК ЗА КОРОНУ?! Одобрен антивирусни лек Коронавир

Стерилитет заправо није болест, јер не угрожава ни на који начин здравље особе. То је медицинско стање које једино може стварати психичке или социјалне проблеме, услед немогућности да се партнери остваре као родитељи.

Вирак

Ова биљка у народу се сматра ефикасним средством против женске неплодности. Једна кашичица суве биљке се прелије са 200 милилитара кључале воде и остави 10 минута, па се након тога процеди и пије 2 пута дневно.

Прочитајте још: НЕ ИГНОРИШИТЕ потребу за МОКРЕЊЕМ, озбиљно нарушавате здравље

Вирку се може додати и зелени чај и коприва, па по једну кашичицу сваке биљке прелити са 200 милилитара вреле воде и оставити да одстоји 15 минута и пије се 2 пута дневно. Чај се не препоручује женама које су на хормонској терапији.

Помешајте биљку столисник и вирак у једнакој размери, па супену кашику мешавине прелити са 200 милилитара кључале воде. Поклопити и оставити пола сата, па процедити и пити 2 до 3 шоље дневно. Овај чај се користи само за лечење женске неплодности.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas