· · Коментари: 0
РУСКА МЕДИЦИНА

Пробајте! Једна ВОЋКА лечи СТЕРИЛИТЕТ КОД ЖЕНА

Урме се сматрају најздравијом намирницом, која се још у Старој Грчкој сматрала храном богова.

1597869062_Depositphotos_27559083_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Године старости су најзначајнији узрок стерилитета код жена. Ипак, палмин плод који се сматра најздравијом намирницом на свету успешно решава овај прорблем.

Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

Поремећаји са менструалним циклусом, менопауза или поремећаји овулације и развоја јајне ћелије, смањење оваријалне резерве, прекомерна гојазност, екстремна мршавост, поремећај рада штитне жлезде, повишене вредности пролактина, повишене вредности мушких хормона, претерана физичка активност, стрес. Ово су најчешћи узрочници стерилитета код жена. 

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Урме се због своје лековитости сматрају и храном богова

Урме су се до сада показале као учинковит природни производ који помаже код овог проблема.

Урме су природни лек за стерилитет код жена јер садрже неколико активних супстанци које могу да помогну да се повећа способност зачећа. Оне су богате витаминима А, Е и Б, као и гвожђем и другим минералима, који су неопходни жени да затрудни и да носи дете кроз целу трудноћу.

Прочитајте још: КИЛОГРАМИ СЕ САМИ ТОПЕ! Ево како ђумбирова водица чини чуда за наш организам

Самлети 10 до 12 урми без семена са 2 кашике сецканог корена коријандера, да направити пасту. Додати шољу крављег млека у ову пасту и кувати. Пустите да се охлади пре него што се попије добијени напитак. Пити једном дневно недељу дана од дана последње менструације.

Повећавају сексуалну издржљивост

Прочитајте још: ТЕЛЕФОН вам је УПАО У ВОДУ: Ово можете да урадите

Шаку урми би требало потопити у козје млеко и оставити да стоји током ноћи. Ујутро урме треба помешати са млеком, додати мед и кардам. Тај сируп могу да пију особе оба пола, јер јача тело и повећава ниво енергије.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.