Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НАПИТАК

ЧУДОТВОРНО "млеко" Галине Гредине ПОДИЖЕ ИМУНИТЕТ до крајњих граница. У СРБИЈИ га има у изобиљу!

Семенке тикве спречавају настанак остеопорозе. Могу да предупреде авитаминозу, нормализују рад система за варење, добре су за плућа и кашаљ и подижу имунитет до крајњих граница.

1597045176_Depositphotos_85398740_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

У северним областима Русије, где оскудевају са сунчаним данима, људи користе  многе рецепте како би сачували здравље костију. Међу њима је један сасвим обичан рецепт, који нам је дала Галина Гредина из Мурмонска. За њега кажу да је чудо од напитка и да лечи сто болести.

Прочитајте још: Овде сунцобран и лежаљке НЕ ПЛАЋАТЕ, хране има КОЛИКО ЖЕЛИТЕ, а за децу је све БЕСПЛАТНО (ФОТО)

Прочитајте још: 5Г ХИСТЕРИЈА се шири светом, а ОВИ ЉУДИ на њој одлично ЗАРАЂУЈУ

Баке у мурмонској области користиле су семенке за лечење акни и неправилности коже. Семенке самељу у млину, дају воду и тиме мажу проблематичне зоне лица. Ти рецепти су и данас живи.

Сок од семенки тикве решава акне!

Преносе се са колена на колено и нове генерације, кад виде да нема помоћи од  хемије, која кажу отклони проблем док је користите, али се он врати чим престану да узимају неку маст из апотеке, па се зато враћају бакиним рецептима.

Семенске су, заиста, чудотворне Фото: Пиксабеј

Рецепт Галине Гредине:

Млеко од семенки прави се тако што се свеже семенке, ољуштене или не, свеједно, самељу у млину за кафу или у блендеру. Затим се помешају са обичном, чистом водом. На чашу воде дође пола чаше семенки, смеса се затим добро процеди и пије или наноси на кожу.

Сок се узима  три пута дневно, пре јела.

Обиље магнезијума и цинка  доприноси да се кожа прочисти и просто засија. А када се семенке унесу у организам, убрзава се метаболозам. Због тога семенке тикве такође служе Рускињама и да се реше вишка килограма. Уз њих се, кажу, здраво мршави.

Прочитаје још: У РУСИЈИ се штите од КОРОНЕ леком који кошта 150 ДИНАРА

 Сок од семена тикве узима се три пута дневно, једна  чаша пре јела. Пије се три недеље. Затим следи пауза.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas