Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕЧЕЊЕ ДРВЕЋЕМ

Бреза, липа, храст... Михаил открива: ДРВО може да вам помогне у ЛЕЧЕЊУ, важно је само да ЗАГРЛИТЕ ПРАВО!

Михаил Семјонович Виноградов је руски научник и биотехничар који је од енергије дрвећа направио научну грану: дендротерапију, која се бави лечењем дрвећем

Depositphotos_7582045_xl-2015.jpg
Енергија храста одговара 60 одсто људи Фото: Депозитфото
Oglas

Дрвеће има моћну енергију и то је познато. Од најстаријих времена наши преци тражили су помоћ дрвећа: девојке су одлазиле под брезу да би им удаја и живот били срећни, труднице су седеле под липом, а рањене војнике су стављали испод храста да од њега добију снагу за исцељење рана.

Прочитаје још: Бори се против СТАРЕЊА и ПОБЕЂУЈЕ КАНЦЕР: Астрагал се сматра биљком БЕСМРТНОСТИ, има је и код нас

Руски научник, биотехничар, Михаил Семјонович Виноградов од енергије дрвећа направио је грану: дендротерапију која се бави лечењем дрвећем. После вишедеценијског рада, он је установио енергију дрвећа и поделио је у две групе: једна група је дрвеће које дарује енергију и друга група је дрвеће које има моћ да узима лошу енергију и болести.

Енергију дају храст, бреза,  бор, багрем...

Дрвеће које даје енергију су храст, бреза, бор, кедар, багрем, клен, јаребика, јабука, шљива...

Негативну енергију упијају топола и кестен Фото: Пиксабеј

С друге стране, дрвеће које има моћ да упије негативну енергију су све врсте топола, ива, кестен, америчка вишња. Они узимају негитивну енергију и изванредни су за лечење многих обољења, посебно менталних.

Набавите плошке
Ако човек није у могућности да грли своје дрво, онда треба да користи танке плошке које су нарезане од различитих врста. Руски академик Борис Додонов је направио коректор човековог биопоља, плошку ширине 20 - 30 центиметара, дебљине до 10 цм, која има отвор у средини и седам косих, радијалних уреза.
Загрлите дрво као најбољег друга, затворите очи и дубоко дишите.

Енергија дрвета преноси се једноставно: загрлите дрво као најбољег друга, затворите очи, опустите се и дишите тако што задржавате ваздух у плућима, замишљајући да узимате енергију и разливате је по телу одоздо нагоре.

Прочитајте још: Свака врста дрвећа има посебан ГЛАС, научите да их препознајете

Дружење са дрветом најбоље је обавити предвече, пре спавање, највише 15 минута. Не више.

Сваки човек требало би да зна које је његово дрво. Сазнаће уколико истражује енергију дрвећа и установи која му највише прија. Када то открије, требало би да такво дрво засади у својој близини.

Пронађите своје дрво
Сваки човек треба да нађе своје дрво!

Ипак, примећено је да се храст, бреза и бор уклапају у готово свачији "профил". Храст се слаже са више од 60 одсто људи, бреза са око 30, бор са 15 одсто.

Дрвеће које даје енергију:

  • Храст - делује као антистресна терапија. Активира циркулацију и смањује време оздрављења. Ј
  • Бор - смирује и елиминише психичку напетост. Дужи боравак у боровој шуми човека спасава од кашља.
  • Буква - јача отпорност на стрес и јача концентрацију, повољно делује и на циркулацију.
  • Кестен - олакшава реуматске тегобе, елиминише несаницу и отклања страх и напетост.
  • Бреза - крепи имунолошки систем, нормализује притисак.
  • Акација - даје ведро расположење, посебно је корисна за жене.
  • Јавор - моћно енергетско дрво које крепи; посебно је добро једном дневно шетати јаворовим алејама.
  • Липа - умирује, а најбољу размену енергије даје за време цветања.

Прочитајте још: Не експериментишите са егзотичним биљкама, послушајте савете старих СЛОВЕНА и засадите у ВРТУ ових 9 које ће БУЈАТИ

Дрвеће које узима лошу енергију

Топола - помаже код психичких проблема. На тополу се треба прислонити болним местом јер то дрво уме да преузме сву болест на себе.

Јасика - више него остала стабла узима енергију човека, па треба са њом бити прилично опрезан, помаже код страхова и фобија.

Ива - помаже код кардио-васкуларних болести и хипертоније, кожних болести, рана. Дуготрајно дружење са ивом може изазвати срчану аритмију.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas