· · Komentari: 0
RUSKA MEDICINA

Probajte! Jedna VOĆKA leči STERILITET KOD ŽENA

Urme se smatraju najzdravijom namirnicom, koja se još u Staroj Grčkoj smatrala hranom bogova.

1597869062_Depositphotos_27559083_s-2019.jpg
Foto: Depositphotos

Godine starosti su najznačajniji uzrok steriliteta kod žena. Ipak, palmin plod koji se smatra najzdravijom namirnicom na svetu uspešno rešava ovaj prorblem.

Pročitajte još: PREDLAŽEMO recept za izletnike: Čorba od ČIČKA, kafa od MASLAČKA, a namaz od OVE biljke

Poremećaji sa menstrualnim ciklusom, menopauza ili poremećaji ovulacije i razvoja jajne ćelije, smanjenje ovarijalne rezerve, prekomerna gojaznost, ekstremna mršavost, poremećaj rada štitne žlezde, povišene vrednosti prolaktina, povišene vrednosti muških hormona, preterana fizička aktivnost, stres. Ovo su najčešći uzročnici steriliteta kod žena. 

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

Urme se zbog svoje lekovitosti smatraju i hranom bogova

Urme su se do sada pokazale kao učinkovit prirodni proizvod koji pomaže kod ovog problema.

Urme su prirodni lek za sterilitet kod žena jer sadrže nekoliko aktivnih supstanci koje mogu da pomognu da se poveća sposobnost začeća. One su bogate vitaminima A, E i B, kao i gvožđem i drugim mineralima, koji su neophodni ženi da zatrudni i da nosi dete kroz celu trudnoću.

Pročitajte još: KILOGRAMI SE SAMI TOPE! Evo kako đumbirova vodica čini čuda za naš organizam

Samleti 10 do 12 urmi bez semena sa 2 kašike seckanog korena korijandera, da napraviti pastu. Dodati šolju kravljeg mleka u ovu pastu i kuvati. Pustite da se ohladi pre nego što se popije dobijeni napitak. Piti jednom dnevno nedelju dana od dana poslednje menstruacije.

Povećavaju seksualnu izdržljivost

Pročitajte još: TELEFON vam je UPAO U VODU: Ovo možete da uradite

Šaku urmi bi trebalo potopiti u kozje mleko i ostaviti da stoji tokom noći. Ujutro urme treba pomešati sa mlekom, dodati med i kardam. Taj sirup mogu da piju osobe oba pola, jer jača telo i povećava nivo energije.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.