· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

РАДИКАЛНА ДЕТОКСИКАЦИЈА руске докторке Викторије Семјонове: ЧИСТИ црева и спречава развој најтежих болести (РЕЦЕПТ)

Угледна руска докторка Викторија Семјонова, познати стручњак за природно лечење доноси рецепт за радикалну детоксикацију

1615736350_Depositphotos_76771447_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Све болести започињу у развијају се у цревима. Овако је још Хипократ објашњавао значај детоксикације целог организма, а у савременим условима ова тврдња се обистињује суочавањем са све већим бројем оболелих од рака дебелог црева. Рускиња, Викторија Семјонова већ годинама уназад успешно лечи својим рецептом за радикалну детоксикацију, односно чишћење свих токсина из црева.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Детоксикација црева је прави пут до здравља. Знакови који указују на то да су црва преоптерећена су констипација, грчеви у пределу стомака и цревима, цандида, упала бубрега, лош задах и неретко гљивице на стопалима...

Уколико црева не функционишу правилно, пражњење није редовно и често осећамо бол у пределу стомака, то је први знак да се у њима накупљају отрови и токсични отпад које уносимо кроз исхрану, а који се касније реапсорбује у организам и тиме га трује изнутра.

Узрок токсичног отпада у организму
Најчешћи узрочник накупљања токсичног отпада је пржена и масна храна, брза храна и недовољан унос свежих намирница, пре свега воћа и поврћа. Пржена и брза храна пуне су токсина и адитива стварају опну у самим цревима, која се временом скамењују сачињавајући колонију непријатељских бактерија.Тако организам не може апсорбовати већину храњивих материја, а то поступно слаби ваш имунитет и чини га подложним различитим вирусима из околине.  

Прочитајте још: Јача имунитет, ублажава стрес.. Колико КИВИЈА дневно треба да поједемо?

Руска докторка Викторија Семјонова саветује да је детоксикација црева прави пут до здравља. Знакови који указују на то да су црва преоптерећена су констипација, грчеви у пределу стомака и цревима, цандида, упала бубрега, лош задах и неретко гљивице на стопалима.

Рецепт за радикални детокс

Конзумацијом овог детокс напитка по рецепту Рускиње Викторије Семјонове можете очистити црева и спречити развој рака дебелог црева. Користите само домаће и еколошки узгојене, органске намирнице јер бисте у противном у тело могли унети још више токсина.

Прочитајте још: Лековити матичњак: Лечи главобољу, несаницу, а добар је и за женске проблеме!

За припрему детокс напитка потребно је припремити пола килограма шаргарепе, пола килограма свеже цвекле, једну шаку исецкане суве кајсије, једна шака сувог грожђа и једна супена кашика меда.

Користите само домаће и еколошки узгојене, органске намирнице јер бисте у противном у тело могли унети још више токсина

Шаргарепу и цвеклу исецкајте на ситне комаде па их ставите у лонац. Закувајте воду у другом лонцу па њоме прелијте поврће тако да воде буде два прста изнад поврћа. Потом додајте идецкане сушене кајсије и суво грожђе. Ставите на ватру па чим прокључа склоните  лонац са ватре.

Прочитајте још: Грчење мишића је сигнал упозорења које шаље тело: Ево када треба хитно отићи код лекара

Када се охлади, додајте у смесу 1 супену кашику меда. Пребаците на неко хладно место и оставите да одстоји 12 сати. Након истека тог периода, процедите течност кроз газу и чувајте је у фрижидеру. Три пута дневно попијте по пола чаше, и то пре оброка. Комадиће воћа и поврћа такође можете конзумирати засебно или их једноставно додати у оброк.

Како бисте што боље очистили црева, примењујте овај рецепт месец дана. Наведена количина биће довољна за 2 дана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.