Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РУСКИ ПРЕПАРАТИ

Руски лекар МУЛДАШЕВ тврди: Вискозна вода је ЕЛИКСИР ЖИВОТА, а ево и зашто...

Светски познати офтамолог и хирург из Русије, Ернест Рифгатович Мулдашев о свом изуму и народном леку којим је спасио хиљаде болесника

1628112736_Depositphotos_90663916_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Угледни руски офтамолог и професор Ернест Рифгатович Мулдашев, вишегодишњи директор Центра за очну и пластичну хирургију Руске Федерације, прославио се својим изумом – вискозном водом. Вискозна вода је езотерична течност или вода бесмртности, помоћу које можете започети раст сопствених матичних ћелија у људском телу и започети процес регенерације. Уз помоћ вискозне воде, како тврди овај руски лекар, могуће обновити било које органе и ткива тела, чак и мозак и нервне ћелије.

Прочитајте још: Руски лекар ЛАЗАРОВ: Госпина трава помаже код ОНКОЛОШКИХ ОБОЉЕЊА 

Вода је најједноставније и најпознатије хемијско једињење, које може постојати у три стања, течном, гасовитом и чврстом. Професор Мулдасхев из Уфе доказао је да је у свом четвртом – „вискозном“ стању способна да чини чуда. Како се људско тело састоји од воде, а ова вода размишља, уверава овај руски научник.

Вискозна вода је езотерична течност или вода бесмртности, помоћу које можете започети раст сопствених матичних ћелија у људском телу и започети процес регенерације...

- Ово је вода бесмртности и чини чуда. За разлику од других органа и ткива, он се укорењује као свој и започиње регенерацију тела. Сликовито речено, први пут на свету смо научили да растемо људска ткива, а тајна је у води. Запањујући пример, фетус детета је стран мајци. Али постоји опна која га обавија у материци мајке, а то је вода. Његова дебљина је само три микрона. И овај танки филм чини чуда: филтрира и не дозвољава мајчиним антителима на фетус, штити га од микроба, инфекција и ћелија карцинома који постоје у телу сваке одрасле особе. Да нема таквог филма, свака трудноћа би се завршила одбацивањем фетуса и побачајем – објашњава славни руски офтамолог и аутор бројних научних студија. 

Прочитајте још: НАЈГОРЕ ствари које конзумирате УЈУТРУ су КАФА И ЈОГУРТ: Промените ове навике и истопићете САЛО са стомака! 

Лек је у људском организму

Овај руски лекар објашњава да све креће из природе људског организма и да у њему морамо тражити лек за сва стања и болести. Наиме, тако се вода у људском телу налази у два стања. У облику течности која тече кроз тело и у облику структурисане воде која не тече, вец́ је на једном месту и пуни сићушне „бачве“ величине 1–1,5 микрона. Обично се они, такве „бачве“, сакупљају у неколико слојева у облику филма. У медицини се таква вода назива гликозаминогликани, објашњава овај лекар и истиче да је његов патент назван вискозна вода настао током једне од експедиција на Тибету. 

Прочитајте још: Три ПРИРОДНА АНТИБИОТИКА која ће уништити бактерије и ојачати ИМУНИТЕТ!

Овај руски лекар објашњава да све креће из природе људског организма и да у њему морамо тражити лек за сва стања и болести....

- Чињеница је да су Хималајски јогији и, како кажу, људи из претходне цивилизације могли и могу трансформисати сву воду свог тела - и тренутну и структурирану - у вискозно стање. Ово вискозно стање воде је чудо! Чим јогији уђу у самадхи стање, стање налик медитацији односно у стању самоодржања, они постају бесмртни. Непокретно тело живи. Познати пример је Пандито Хамбо Лама Итигелов, који се већ дужи низ година налази у сличном стању и чије тело има феномен неискварености  - истиче професор Ернест Рифгатович Мулдашев.

Прочитајте још: Уклоните МРЉЕ ОД МАСНОЋЕ на најбржи начин

Како направити вискозну воду?

Након отркића и спознаје о учинцима вискозне воде, Ернест Рифгатович Мулдашев нашао се пред задатком како на вештачки начин произвести ту воду и користити је у лековите сврхе. Како објашњава, са својим тимом истраживача дуго се борио са овим проблемом док нису пронашли у колагенским влакнима људског тела пуно густе супстанце зване протеогликан. Унутар тканине успели су да добију нешто попут вештачке „вискозне воде“, тврди овај угледни лекар.

Прочитајте још: Зашто се КАФА пије уз чашу воде?

- Једном када смо га открили и почели да користимо, уграђивање ткива се драматично променило. Ако је раније након операције пацијент дуго патио, око је постало црвено, отекло, онда уз употребу "вискозне" воде након операције, апсолутно се не примећују никакве компликације – наставља овај лекар.

Вискозна вода, дакле, према тврдњи овог руског лекара добија се из донаторског материјала, односно из трансплантираних делова ткива...

Прочитајте још: Три ПРИРОДНА АНТИБИОТИКА која ће уништити бактерије и ојачати ИМУНИТЕТ!

Како даље објашњава, парадокс је у томе што је „вискозна“ вода способна да обнавља ћелије, влакна и ткива. На тај начин сви органи у људском организму се регенеришу, посебно ткива на лицу чиме се враћа младост. Наиме, уколико ткива на лицу престају са обнављањем долази до убрзаног старења коже, старење коже руку, целог тела и долази до дистрофије и дегенерације. 

- Уколико дамо замах процесу регенерације, тада започињемо механизам подмлађивања. А процес повратка младости подстиче „вискозна“ вода. На истоку се назива „водом бесмртности“. Другим речима, регенерација је вечна младост – открива професор Мулдасхев из Уфе.

Прочитајте још: Направите сами МАГНЕЗИЈУМ напитак од 4 САСТОЈКА и попијте чашу пуну здравља (РЕЦЕПТ)

Вискозна вода, дакле, према тврдњи овог руског лекара добија се из донаторског материјала, односно из трансплантираних делова ткива. Са друге стране, природна „вискозна“ вода у облику центара бесмртности такође би требало да постоји у телу. Како објашњава, у људском телу постоји осам подручја природне „вискозне“ воде у људском телу. 

Природна „вискозна“ вода у облику центара бесмртности такође би требало да постоји у телу. Како објашњава, у људском телу постоји осам подручја природне „вискозне“ воде у људском телу. 

Прочитајте још: Ротациона ДИЈЕТА за август: Без гладовања губи се 10 Килограма! (САТНИЦА)

- Једно од ових подручја је на луку стопала, друго је у колену. Када смо пронашли природну „вискозну“ воду и од ње створили алоплантате у облику комадића и у облику праха, тада се испоставило да је моћнија од вештачке воде. Даје невероватну енергију човеку која се шири по телу. И овде смо тек започели експерименте, који су се показали веома охрабрујућим: ниво имунитета расте, зарастање рана се убрзава и слично – образлаже овај лекар.

Стањем медитације и вежбама које стимулишу активности осам подручја које су извор вискозне воде у телу подстиче се активирање вискозне воде и потпуне регенерација организма, пре свега оболелих органа.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas