Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 ствари без којих БОГАТАШИ не могу да замисле дан: Побољшавају здравље, а потпуно су бесплатне

Богати су опседнути овим здравственим трендовима

1662117340_Foto-Profimedia.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Од велнес собе Кендел Џенер, до хиперболичног кревета са комором за кисеоник Џастина Бибера, богати троше милионе долара како би се осећали добро.

Оз Гарсија, нутрициониста са 30-годишњим стажем, који је радио с Гвинет Палтров и Хајди Клум, из прве руке уверио се у опседнутост елит велнесом.

"Затрпани смо производима, течајевима и протоколима који придоносе здрављу. Превише је свега", рекао је Гарсија за Инсидер.

Своју клијентелу тренутно одговара од модерних дијета и скупоцених додатака. Уместо тога им препоручује три врхунска алата која ће им помоћи да дају приоритет битним стварима: спавању, сунчевој светлости и управљању стресом.

1. Изложите се јутарњем сунцу 20 минута и употребите наочаре за заштитно сунчање

"Верујете, боље ћете спавати ноћу када се ујутро изложите зрацима сунца", рекао је. Онима који живе у тмурним подручијима, саветује да купе наочаре које штите од излагања сунцу. Светлосну терапију практикује Мик Џегер, известиле су неке новинске куће.

Прочитајте још: "Рејчелка" је поново у МОДИ: Фризура Џенифер Анистон из 90-их се вратила на велика врата (ФОТО)

2. Шокирајте тело екстремном хладноћом и екстремном врућином

Спортисти већ дуго користе ледене купке и сауне како би опоравили мишиће након интензивних тренинга. Гарсија тврди да та пракса постаје неизбежна чак и међу богатима.

"Ледене купке могу вас пробудити, смањити упалу у вашем телу и помоћи да се осећате изврсно", каже Гарсија.

Гарсија се једном недељно и сам купа у леденим купкама, а повремено посећује и руска купатила ради вруће сауне.

3. Порадите на емоционалној стабилности

Гарсија истиче да је највећа брига његових клијената управљање стресом и регулисање њиховог расположења, депресије, раздражљивости, продуктивности, па чак и социјализације. Истраживања показују да људи проводе више минута сами, а мање са породицом.

"Прво, све почиње од тога да добро спавате. Потом, препоручујем клијентима куповину технологије која мери откуцаје срца, активност спавања, температуру и време проведено у дубоком сну. Медитација такођер помаже да разбистрите ум и носите се са стресом", закључује он.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas