Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕПРИЈАТНОСТ

ГЕНИЈАЛАН ТРИК! Доктор открио како да се решите нежељене ерекције за само 30 секунди

Ако сте постали мало узбуђени и ваш "војник" се подигао, онда је вероватно да се осећате помало непријатно.

1635506201_shutterstock_1868331511.jpg
ФОТО: Shutterstock
Oglas

Срећом, један доктор открио је шта тачно треба да урадите ако имате ерекцију која једноставно неће да нестане.

Насумичне ерекције

Објавом на ТикТок-у, др Каран Рајан је одговорио једном кориснику који је рекао да је најбољи начин за мокрење са ерекцијом да постанете „падобранац број један“. То би подразумевало да станете лицем надоле преко тоалета са пенисом у тоалету.

Прочитајте још: Ево зашто не бисте требали да испирате ЈАБУКУ водом и како се ПРАВИЛНО ЧИСТИ од пестицида

 

Др Рајан је открио „науку“ која стоји иза ослобађања од ерекције у року од тридесет секунди.

Рекао је: „Сви знају да се момци насумично добијају ерекцију, многи чак и до пет пута дневно, поготово ноћу.

Званичне смернице такође препоручују да се загрејете у топлој купки или да пишките

„Вероватно су вам рекли да можете да спречите свог војника да салутира тако што ћете се туширати хладном водом или угурати "корнишон" у у појас, или размишљајући о јадној старој баки.

Уместо да ураде било коју од тих ствари, др Рајан је поделио са својих 4,4 милиона пратилаца шта ће заправо функционисати.

Маратон
Ако проблем не нестане за четири сата, требало би да одете у хитну помоћ јер је ово хитан случај. Др Каран је раније открио да је најгори случај који је икада лечио у хитној помоћи био човек који је патио од "маратонске ерекције". Ово се догодило након што је узео превише таблета Вијагре.

Генијалан трик

„Савијајте мишић. Када напнете било који мишић, посебно велики мишић као што је на бутинама, крв из напуњених ткива, кавернозног тела и спонгиозума, би се преусмерила на савијени мишић. Напињање вам такође може помоћи да се фокусирате на нешто друго и када вам је ум ометан, видећете како се ваш екскалибур претвара у влажни хот дог."

Постоји низ ствари које можете да урадите да бисте се решили ерекције и рекли су да ако је прошло мање од четири сата онда нежне вежбе попут џогирања или вожње бицикла могу помоћи да се смањи.

Званичне смернице такође препоручују да се загрејете у топлој купки или да пишките. Употреба парацетамола или ибупрофена такође може помоћи.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas