Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јелена Ђоковић открила како се отарасила ЦЕЛУЛИТА: "Моје ТЕЛО и ја сада говоримо истим језиком"

Јелена Ђоковић о пороцима и рутини које се увек придржава

1674287513_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Djokovic-Shutterstock1.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Схуттерстоцк
Oglas

Јелена Ђоковић је позната по свом младоликом изгледу и ссавршеној линији. Она је у једном свом тексту открила како је успела да нађе одговарајућу исхрану, а такође је поделила како је успела да се избори са целулитом.

- У одређеним фазама у животу било ми је важније да храним свој мозак знањем, пре него тело енергијом. Јела сам пице, тестенине, хамбургере и сендвиче, као и слаткише. Без салате, али са пуно воћа. Сећам се да сам мислила да су салате за људе који желе да смршају, а пошто сам била мршава, увек сам сматрала да ми је потребна "тежа" храна да бих се опскрбила енергијом. Смешно је то што сам храну делила у две групе: ону која ствара целулит, и ону која не ствара целулит - сећа се Јелена.

Прочитајте још: ОВАКВУ је до сада нисте видели: Једна од НАЈЛЕПШИХ ЖЕНА СРБИЈЕ у неочекиваном издању (ФОТО)

Јелена никада није пила кафу, а није ни љубитељ порока које многи имају, па тако не конзумира алкохол и цигарете.

- Добра ствар је што нисам имала много порока, када сам већ одлучила да се позабавим здравом исхраном. Кафу сам пробала кад сам била млађа, али ми се није допала. У ствари, повраћала сам целу ноћ након што сам је пробала. Исто је било и са цигаретом. Кад сам пробала алкохол, повраћала сам 3 дана и изгубила 4 килограма због тога - открива.

Оно што је најбитније у њеном животу су три ствари, које су заправо њена рутина и које увек поштује.

- Основа мог здравља су добра исхрана, редовна вежба и добар сан. Када прескочим своју рутину, на телу се то одмах осети. Тад почињем да се осећам уморно, споро, надуто и узнемирено. Али сада знам шта ми је, јер напокон моје тело и ја говоримо истим језиком.

А за све има важну поруку:

- Ако је нешто добро за мене, не значи да је добро и за вас. Свако до нас треба да слуша своје тело и да делује у складу са тим", завршила је Јелена своју причу.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas