Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Здрав живот

КАКО САМ ПОБЕДИО ГОЈАЗНОСТ? Бојан је смршао 30 кг, а нама открива ТАЈНУ свог успеха

Да ли постоји пречица или је то ипак мукотрпан и трновит пут?

1608026287_pjimage.jpg
Бојан Жакула, Фото: Промо
Oglas

Од када датира твој проблем са гојазношћу? Да ли је то од малих ногу или се тај проблем јавио мало касније, да ли сматраш да и генетика некада има удела?

Бојан: Још од малих ногу сматрам себе хедонистом, међутим, моја страст према храни почела је да се примећује на мом телу тек у пубертету, када је и кренуо проблем са вишком килограма. У то време сам био склон брзој и нездравој храни, као и већина мојих другова и другарица. Мој покојни отац је боловао од разних болести које проузрокује управо гојазност и нездрава исхрана. То је заправо био и мој окидач за окретање према себи и раду на себи.

Фото: Промо

Некада давно, гојазност је сматрана за симбол богатства и плодности, међутим, у данашње време, такве особе се често осећају дискриминисано и етикетирано. Да ли си се ти некада нашао у неравноправном положају и који савет можеш да даш људима који се тако осећају?

Бојан: Милион пута сам се лоше осећао. Генерално, и нисам осећао непријатност или стид због других, већ ме је било стид самог себе. Пре свега, имам огледало, видим себе, али највише ми је сметало кад треба да изађем на неко јавно место, желео сам да лепо изгледам а ја сам се осећао лоше јер не могу да обучем ста желим. Мој савет за све гојазне особе је: Верујте у себе и имајте циљ! То је најважније.

Како си ти победио гојазност? Колико килограма си изгубио, ако није тајна? Да ли постоји пречица или је то ипак мукотрпан и трновит пут?

Бојан: Наравно да није тајна. Увек поносно истичем да сам скинуо 30 килограма, као и то да већ четири године успешно одржавам своју килажу.

На почетку су то биле велике муке, нема шта нисам покушао, од изгладњивања до разних препарата за мршављење. Само ми је циљ био да смршам, да се осећам лепо, да обучем ста желим и будем поносан на себе. Морам да кажем – чак и када сам кориговао исхрану ни тада нисам био задовољан, и даље нисам изгледао онако како желим. Када сам у мору препарата за мршављење пронашао ЦИТРАX ФОРТЕ у старту сам добио оно што ми је требало: ситост, енергичност, убрзање метаболизма. Убрзо сам видео и резултате. И други су приметили да изгледам лепше и да сам спласнуо (избацио вишак воде из организма). Наставио сам да га пијем и за месец дана скинуо 7 килограма. Био сам пресећан и психички сам се осећао много боље. Тај нови осећај који ми је донео Цитраx ми је био и мотив да наставим у својој борби.  Чак и данас, чим вратим који килограм, узмем Цитраx Форте и вратим се на жељену килажу.

Да ли можеш да нам кажеш нешто више о препарату Цитраx Форте?

Бојан: Оно што ми се пре свега допало је што је Цитраx Форте природан производ. Садржи сок од горке поморанџе, витамин Ц и лимун. Без гладовања и исцрпљујућих дијета, без претеране физичке активности, са две капсуле Цитраx Форте дневно успео сам да за кратко време добијем резултат. Могу да кажем да сам најсрећнији човек на свету што сам открио овај препарат. Он је постао део мог свакодневног живота. Уз помоћ Цитраxа Форте сам скинуо 30 килограма и потпуно променио свој физички изглед.

Фото: Промо

Кориговао јесам исхрану али не баш и избацио све што волим. Ја много волим да кувам и једем али то што ја умем да спремим и није баш дијетално. Као што сам већ рекао, кад пијем Цитраx Форте осећам ситост, немам кризе и потребу за храном.

Знамо из рекламе, да си по професији фризер. Колико и у којој мери посао утиче на повећање телесне масе?

Бојан: Јесам фризер и као што сам у реклами и рекао много волим свој посао. Због природе посла, био сам у ситуацији да стално поручујем брзу храну и једем грицкалице, те сам се због тога јос више угојио. Али сада кад сам смршао, имам више елана за рад, не умарам се и могу сатима да радим, што пре Цитраxа није био случај. Знам многе колеге које имају проблем сличан мом, па би им препоручио да следе мој пример и покушају са Цитраx Форте капсулама.

Да ли познајеш много људи који су имали проблем као што си ти имао, и како су се они изборили?

Бојан: И те како! Много мојих пријатеља и познаника бије битку коју сам ја, срећом добио, али, ретки су они који су успели да достигну жељену тежину. Мислим да је разлог томе, и поред присутне јаке воље и мотивисаности, недостатак самоодрицања. За губитак килограма потребна је јака воља, жеља и мотивисаност, а мој циљ је био тај – да докажем прво себи, па онда и другима да ја то могу! И успео сам у томе! Сада мотивишем људе са вишком килограма, и дајем им подршку, јер, ако сам могао ја, могу сви.

Фото: Промо

Шта препоручујеш читаоцима који тренутно бију битку са гојазношћу. Шта је тебе мотивисало у тим тешким тренуцима, да ли имаш неку поруку?

Бојан: Јако је важно имати циљ. Знам да звучи као фраза, али ако заиста и истински желите нешто и успећете у томе. Такође, здравље је на првом месту – то свакоме треба бити звезда водиља. Нема ништа лепше од тога када одете на преглед и лекар вам каже да сте здрави. Мени и јесте била мотивација да сам здрав и да лепо изгледам.

И коначно, након свих мука и одрицања – ОВО САМ НОВИ ЈА, НИКАД СНАЖНИЈИ И СИГУРНИЈИ У СЕБЕ, захваљујући ЦИТРАXУ ФОРТЕ.

Цитраx Форте потражите у апотекама и Лиллy дрогеријама или поручите на www.биоцлиница.рс.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas