Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Маја ВОЛК открива тајну савршеног изгледа: Један напитак топи масне наслаге и БРИШЕ ЦЕЛУЛИТ

Доносимо вам савете и принципе исхране Маје Волк за здраво мршављење и исхрану прилагођену свим здравственим стањима

1664782479_68467bfdd4a99b53de746524f8acc06f5cd9574a.jpg
Фото: Принтскрин/ Инстаграм/ мајазмаја59
Oglas

Уместо масног и обилног доручка, свако јутро определите се за свеже цеђен воћни напитак. Осим што никада неће осећати глад, кроз свега неколико дана можете изгубити и до пола килограма масноћа из организма и вишка накупљене воде. Ово је прво правило здравих принципа исхране којих се строго држи Маја Волк, универзитетска професорка која је здравом исхраном утицала на брзо и успешно оздрављење од карцинома од којег је својевремено оболела.

авети Маје Волк о здравој исхрани променили су свест многих људи, али има и оних који се не желе хранити на овај начин правдајући се скупоћом овакве исхране

Маја Волк је примењујући своје принципе у исхрани ојачала свој организам и решила се канцерогених ћелија и свој организам и његово здравље довела до савршенства. Савети Маје Волк о здравој исхрани променили су свест многих људи, али има и оних који се не желе хранити на овај начин правдајући се скупоћом овакве исхране. Међутим, Маја Волк је својевремено и израчунала да су здрави принципи исхране које пропагира готово двоструко јефтинији од нездраве исхране.

Прочитајте још: Поподневно спавање има бројне предности, али ево колико треба да траје како се не бисмо суочили са још већим умором

- Можда је за неке то пуно, али када погледамо реално: паризери, јефтине пилетине и остале индустријске прерађевине не коштају ништа мање. Овако се бар храните здраво и нећете добити никакву болест од хране – објаснила је својевремено Маја Волк у видео записима у којима дели савете људима широм света.

Морате и вежбати или се бавити неким спортом или неком врстом физичке активности

Једном  приликом поделила је и рецепт за сок за мршављење и чишћење и детоксикацију тела. За њега Маја Волк гарантује да конзумирањем уместо доручка нећете доћи у ситуацију да осећате глад, али и да ћете се кроз кратак период решити великог дела масноћа из организма. Осим тога, детоксикацијом ћете се решити и вишка воде накупљене у телу. 

- Ипак, морате и вежбати или се бавити неким спортом или неком врстом физичке активности – саветује Маја Волк.

Сок од грејпфрута и ђумбира 

Очистити 2 грејпфрута, бели и црвени у једнаким величинама и ољуштити 3 центиметра корена ђумбира. Све измиксати или исцедити и разблажити са мало воде. Од ових састојака требало би да добијете око пола литра свеже цеђеног сока. Овај сок пијте уместо доручка.

Прочитајте још: Чему служи ВИТАМИН А? Овако утиче на кожу

Грејпфрут је доказано изузетна воћка за скидање килограма. Истраживања јапанских нутрициониста о утицају грејпфрута на исхрану показала су да чак и они који нису на дијети, а у свакодневни јеловник уврсте ово воће несумњиво губе сувишне килограме. Просечно, они који су појели пола грејпфрута уз сваки оброк изгубили су 1,65 килограма месечно, док су они који су три пута дневно попили чашу сока од грејпа изгубили 1,5 килограма. Истраживање је показало и да постоји физиолошка веза између грејпфрута и инсулина, јер хемијска својства овог агрума смањују ниво инсулина у крви и подстичу мршављење. Такође, грејпфрут садржи много воде око 90 одсто, а воће са високим процентом воде подстиче пијење течности што даје више енергије и убрзава метаболизам.

Прочитајте још: 8 разлога због којих треба да једете КРУШКЕ: Имају веома позитиван утицај на здравље, а за ову групу људи су посебно корисне

Ђумбир спада у најздравије и најквалитетније зачине на планети. Препун је хранљивих материја и биоактивних једињења која имају снажне предности како за тело, тако и за мозак.  Убацивањем овог зачина у вашу исхрану, Ви ћете подстаћи варење, убрзати метаболизам и покренути процес топљења масних наслага. Није довољно убацити мало овог зачина у неко јело, већ је потребна његова посебна припрема у комбинацији са увођењем здравих животних навика да би се постигао значајнији губитак вишка килограма. Истраживања су показала да корен ђумбира помаже у снижавању холестерола у крви, смањује болове, подстиче варење и повећава покретљивост сперматозоида.

Бонус видео:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas