· · Коментари: 0
ПРИРОДНА МЕДИЦИНА

Очистите ПЛУЋА од никотина и катрана: Напитком од само 3 састојка бићете ПРЕЗАДОВОЉНИ!

Уколико сте или бивши пушач ваша плућа су легло никотина из цигарета.

1616394179_e71719ca4acafb2f5f8d120f0444dd78b216165b.jpg

Да бисте се решили "отрова" из сопственог организма, не треба вам чудо. Довољна су три састојка за лековити природни напитак који вам свакако неће одмоћи. Лековити напитак садржи три јако здраве биљке: ђумбир, лук и куркуму

Ђумбир:

Овај древни зачин од давнина се користи због својих исцелитељских својстава. Између осталог, помаже у елиминирају сувишне слузи у плућима.

Лук:

Лук, као и чешњак, има антиканцерогена својства, а одличан је лек и код бројних малигних стања. Посебно је учинковит у спречавању разних болести дисајног система.

Куркума:

Куркума или индијски шафран крцат је витаминима и минералима, а садржи и супер здраве омега 3 масне киселине. Има антивирусна, антибактеријска и антиканцерогена својства па свакако обогатите свакодневну прехрану овим зачином.

За почетак додајте га напитку који чисти плућа, а за који вам треба:

– 400 грама лука (црвени лук)

– 1 литра воде

– 400 грама шећера (желите ли здравију варијанту користите мед или јаворов сируп)

– 2 кашичице куркуме у праху

– корен ђумбира величине палца

Припрема:

1. Води додајте шећер, ставите на ватру и пустите да закипи.

2. Главице лука нарежите на четвртине, раскомадајте корен ђумбира и обоје додајте у зашећерену воду. Кад мешавина поновно закипи додајте куркуму те смањите ватру на лагану температуру.

3. Мешавина нека се кува све док се количина воде не смањи за пола. Затим је процедите и улијте у стаклену посуду. Када се потпуно охлади ставите је у фрижидер где ћете је држати док има напитка.

4. Узмите две кашике еликсира ујутро пре оброка и навече два сата после оброка.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.