Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Позната БЛОГЕРКА смршала 25 килограма без дијете: Ево шта је променила у начину исхране

Доказ да само треба да слушате своје тело

1698486798_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-thepioneerwoman.jpg
Фото: Схуттерстоцк, Принтсцреен/ Инстаграм - тхепионеерwоман
Oglas

Ри Драмонд, америчка фоод блогерка, никада није избегавала да прича о свом путу губитка скоро 25 килограма, на који је први пут кренула у јануару 2021. Скоро три године касније, она са публиком дели шта је то променила у исхрани и у начину живота којих се и даље придржава како би изгледала добро и, што је још важније, како би се и осећала добро.

Не постоји никаква тајна, каже она, напомињуц́и да је комбинација умерене исхране и промена рутине вежбања направила сву разлику.

 

- Став, којег се не придржавам увек, јесте покушај да не расипам калорије. Могла бих да поједем тањир укусне хране или бих могла да поједем крофну - објашњава Драмонд за "Тодаy".

Она се пита шта би боље послужило њеном телу - уравнотежен оброк богат протеинима и хранљивим материјама или нешто што би могло бити укусно, али мало мање хранљиво?

Њен реалан приступ губитку тежине је управо оно што њен успех чини тако интересантним. Није се упуштала у програме мршављења, аутофагију, ишла на екстремну дијету или томе слично.

Једноставно је редовно вежбала, додала више протеина и поврц́а у исхрану, избацила алкохол и пазила колико слаткиша конзумира.

Док јој свакодневне шетње са псима помажу да остане активна, она има и кућну теретану. Заправо, само једну справу.

Драмонд признаје да, као и многи људи, с времена на време посустане, па справа повремено постане сталак за одец́у. С обзиром на то да је празнична сезона близу, Драмонд такође говори о томе како ужива у слаткишима, а да притом води рачуна о својим здравственим циљевима.

- Мало сам појачала кретање. Сваке недеље одем у неколико додатних шетњи са псима. Обавезно радим вежбе на справи бар једном дневно, посебно током новембра и децембра - каже она.

На крају дана, она не врши превелики притисак на себе да одржи калоријски дефицит или да вежба додатно и подстиче друге да приступе сезони на сличан начин.

 

Без обзира на то колико килограма желите да изгубите, одрживост је кључна. Прац́ење модних дијета или ограничавање калорија до екстрема су потпуно неодрживи приступи и могу довести до повец́ања телесне тежине. То је оно што њену причу о успеху чини тако сјајном; њене навике су одрживе и установила је шта најбоље функционише за њу и њено тело.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas