Oglas
· · Komentari: 0

Poznata BLOGERKA smršala 25 kilograma bez dijete: Evo šta je promenila u načinu ishrane

Dokaz da samo treba da slušate svoje telo

1698486798_Foto-Shutterstock-Printscreen-Instagram-thepioneerwoman.jpg
Foto: Shutterstock, Printscreen/ Instagram - thepioneerwoman
Oglas

Ri Dramond, američka food blogerka, nikada nije izbegavala da priča o svom putu gubitka skoro 25 kilograma, na koji je prvi put krenula u januaru 2021. Skoro tri godine kasnije, ona sa publikom deli šta je to promenila u ishrani i u načinu života kojih se i dalje pridržava kako bi izgledala dobro i, što je još važnije, kako bi se i osećala dobro.

Ne postoji nikakva tajna, kaže ona, napominjući da je kombinacija umerene ishrane i promena rutine vežbanja napravila svu razliku.

 

- Stav, kojeg se ne pridržavam uvek, jeste pokušaj da ne rasipam kalorije. Mogla bih da pojedem tanjir ukusne hrane ili bih mogla da pojedem krofnu - objašnjava Dramond za "Today".

Ona se pita šta bi bolje poslužilo njenom telu - uravnotežen obrok bogat proteinima i hranljivim materijama ili nešto što bi moglo biti ukusno, ali malo manje hranljivo?

NJen realan pristup gubitku težine je upravo ono što njen uspeh čini tako interesantnim. Nije se upuštala u programe mršavljenja, autofagiju, išla na ekstremnu dijetu ili tome slično.

Jednostavno je redovno vežbala, dodala više proteina i povrća u ishranu, izbacila alkohol i pazila koliko slatkiša konzumira.

Dok joj svakodnevne šetnje sa psima pomažu da ostane aktivna, ona ima i kućnu teretanu. Zapravo, samo jednu spravu.

Dramond priznaje da, kao i mnogi ljudi, s vremena na vreme posustane, pa sprava povremeno postane stalak za odeću. S obzirom na to da je praznična sezona blizu, Dramond takođe govori o tome kako uživa u slatkišima, a da pritom vodi računa o svojim zdravstvenim ciljevima.

- Malo sam pojačala kretanje. Svake nedelje odem u nekoliko dodatnih šetnji sa psima. Obavezno radim vežbe na spravi bar jednom dnevno, posebno tokom novembra i decembra - kaže ona.

Na kraju dana, ona ne vrši preveliki pritisak na sebe da održi kalorijski deficit ili da vežba dodatno i podstiče druge da pristupe sezoni na sličan način.

 

Bez obzira na to koliko kilograma želite da izgubite, održivost je ključna. Praćenje modnih dijeta ili ograničavanje kalorija do ekstrema su potpuno neodrživi pristupi i mogu dovesti do povećanja telesne težine. To je ono što njenu priču o uspehu čini tako sjajnom; njene navike su održive i ustanovila je šta najbolje funkcioniše za nju i njeno telo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas