Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта се дешава са вашим телом ако носите ГРУДЊАК сваки дан: Смањује бол у леђима и пркоси гравитацији

Грудњаци су данас доступни у најуникатнијим облицима и варијантама дизајна направљених да удовоље свакој жени која их носи

1652431037_woman-g5ec1dde6f_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Осим што стварају основу за вашу одећу и чине да изгледате добро, грудњаци су направљени да вам користе на различите начине. Ми вам октривамо који су бенефити ношења грудњака сваки дан.

Прочитајте још: Шта би требало да знате о популарној методи СМАЊЕЊА ЖЕЛУЦА: Није за сваког, ово треба радити пре и после операције

1. Врат ће вас мање болети

Можда сте чули да велике груди могу утицати на ваша леђа. Нажалост, веће груди могу довести до напрезања врата и болова у леђима и раменима. Иако неки људи, по савету својих лекара, одлазе на смањење груди, ношење удобног грудњака који добро пристаје може вам помоћи у подршци и ублажавању овог бола.

2. Ваше држање ће бити боље 

Гравитација неће поштедети никога од нас. С обзиром да тежина ваших груди може да изазове нелагодност, из истог разлога може утицати и на ваше држање. Непотребно је рећи да вам ношење грудњака може помоћи у бољем држању и смањењу проблема са кичмом.

3. Ваше груди неће бољети током вежбања

Неке девојке и жене осећају бол у грудима током вежбања. Ово се дешава због померања ткива дојке током џогирања, трчања или вежбања вашег тела уопште. Решење је једноставно: ако вам смета прави грудњак са жицама и стеже вас при вежбању, носите спортски грудњак. Ово ће вам помоћи да подржите горњи део леђа и смањиће бол који вежба може да изазове.

4. Може вам повећати самоупоуздање 

Позната манекенка и пословна жена Дита фон Тиз једном је рекла: „Не чувајте своје добро доње рубље за састанке, носите га за себе". Оно што добијамо од ње је порука коју сви треба да прихватимо. Ако се осећате лепо у грудњаку или комплету доњег веша, одмах ћете се осећати сигурније и спремније за тај дан. Грудњак вам може и визуелно повећати атрибуте, за девојке које се осећају несигурно због малих груди могу се определити за пуш ап, за повећање самопоуздања. 

5. Боље искуство при дојењу

Ово је за грудњаке који су намењени за новопечене маме. Ако желите, можете одабрати да носите удобне, грудњаке током периода дојења ради боље подршке и избегавања болова. Ако имате напуњеност (што је веома природан процес цурења млека), можда ћете желети да испробате и упијајуће јастучиће за дојење.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas