Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОРАЦ

ПОСТОЈИ ЛЕК ЗА РАК - речи су Владана који је успео да победи опаку болест

Тражили су му 200 евра за литар мелема, наплаћивали тест за имунитет 33.000 уместо 3.000 динара колико кошта.

1592818612_Vladan-nasmejan.jpg
Oglas

Владану Вешковићу су 27. марта 2017. године стигли резултати у којима је недвосмислено писало да има рак желуца. Оперисан је 5. јула. Наставио је са хемотерапијом која до Божића није дала никакве резултате.

Прочитајте још: Сергеј открива ЛЕК који спречава РАК: Ово је СЕДАМ РЕЦЕПАТА којих има и у Србији

- Постоји лек за рак, а то је човек, јер ако хоће свако може да се излечи и зато свима поносно и гласно кажем: Имам рак, па шта? - овим речима Владан Вешковић почиње причu о својој борби.

Владан је из Врњачке Бање, има 57 година и почео је да пише блог "Имам рак, па шта?" Пре три године је доживео највећи шок у животу и сада може да каже да лек против рака постоји!

Владан се осећа одлично
После годину дана борбе рак је захватио лимфне чворове.

- После годину дана борбе, успешне операције у Клиничком центру коју је изведо др Радовановић и хемотерапије, у пролеће 2018. године су ми јавили да је скенер утврдио да је карцином прешао на стомачну аорту и захватио лимфне чворове и то је било веома озбиљно - истиче Владан.

Лечење је наставио у Москви Фото: Пиксабеј
Конвенционална медицина више није могла да му помогне, спаковао се за Москву.

Тог тренутка је Владан практично "изашао" из здравства, јер конвенционална медицинавише исцрпела могућности да га лечи.. Наставио је приватно да се лечи.

- Пробао сам све осим нафте и пивског квасца, а излечила ме је српска медицина - каже он.

Пробао све осим нафте

Прво га је лечио професор Владимир Ковчин, а када је од 30 сантиметара канцера остао само чворић, отишао је у Москву код чувеног доктора Борисова. Наиме, Владанов организам је толико био измучен, па је имунитет драматично пао.

Ко је др Борисов?
Виктор Александрович Борисов је стручној јавности позант као радиолог са 12 специјализација.- Основа мог лечења је имунокорекција, не лечим рак него поправљам имунитет и оспособим организам да се сам избори са болешћу - каже др Борисов.

Имунотерапија код доктора Борисова подразумева подизање имунитета уз помоћ хлорофила из биљака. Он пацијентима даје чист, природни хлорофил у акупунктурне тачке десетак центиметара под кожу. Хлорофил се активира, испушта кисеоник и поправља имунитет.

Др Борисов под кожу убацује хлорофил и јача имунитет.

- У првом тренутку сам осећао и поспаност, али ми се вратила енергија и био сам спреман да шетам по Москви - истиче Владан.

Примио је девет инјекција хлорофила у три наврата, а свака терапија је трајала недељу дана. Сама терапија је 1.500 евра. Болница обезбеђује смештај, а дан кошта 33 евра. Томе треба додати три авионске карте (путује се три пута), смештај и храну.

Пије чај од маслачка Фото: Пиксабеј

- Било је уплашенијих пацијената од мене, ја сам и даље  јео кулен, волим љуто и масно, па нисам одмах прешао на црни хлеб, али је временом болест диктирала шта ћу јести и сада живим потпуно нормално - каже Владан.

Оставио је дуван. Одржава имунитет. Узима цинк и селен. Хода. Пије чајеве од иђирота и маслачка. Много шета. На прелазу јесени у зиму једе реиши гљиву.

Наплаћивали су ми 200 евра за мелем и имунотест 300 иако кошта 30 евра.

Сећа се времена када су га многи варали. Наплаћивали су му 33.000 имунотест иако кошта само 3.000 динара. Наплаћивали су му преглед 10.000 динара без терапије и лекарског мишљења. Тражили су му 200 евра за литар мелема.

Прочитајtе још: Руски исцелитељ открио ЛЕК ОД СМРТИ: Ако желите да живите вечно користите ПОСЕБНО УЉЕ

- Преживео сам пакао од људи, а не од болести и желим да поделим све лепо и ружно што сам доживео, јер онколошки болесници могу да набаве све осим времена и желим да им својим искуством скратим пут до излечења - закључује Владан.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas