Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Желите лице без бора и младолики изглед? КИНЕСКИЊЕ откривају своју тајну, изгледаћете и до 20 година млађе

Нису вам потребне скупе креме

1657221918_woman-1107329_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Кинескиње су познате по томе што им кожа стално изгледа лепо и затегнуто. Приметићете да често не можете да процените колико имају имају година. Оне за овај изглед не користе скупе козметичке препарате, већ је тајна у природним састојцима. Покушајте и можете изгледати и до 10 година млађе.

Чај од лотуса

Чај од лотуса треба да пијете на празан стомак пре оброка. Може бити и хладан и топао. Он је добар због тога што отклања вишак течности из организма, а жене из Кине га користе кад желе да смршају који килограм. Може се користити и као детокс, а помаже и уколико имате стомачне тегобе. 

Маска од куркуме

Ова маска је добар саборац у борби прозив старења. Можете је купити у продавници или направити сами, тако што ћете куркуму помешати са јогуртом или медом. Припазите се алергијиских реакција, а уколико имате неке друге проблеме са кожом, обавезно се консултујте са дерматологом пре упортебе.

Прочитајте још: Здрав оброк испод 300 калорија: Пржени шкампи са шпарглама (РЕЦЕПТ)

Таи цхи гимнастика 

Она помаже да успоставите балас и равнотежу у вашем организму. Подразумева уметност покрета, а веома је цењена у Кини. Њени главни принципи су равнотежа и нежност, а помоћи ће вам и да пронађете унутрашњи мир.

Вегански дан

У Кини, људи сматрају да је детоксикација организма веома битна. Због тога препоручују да у току недеље имате један вегански дан. На тај начин бисте прочистили свој органинзам и повратили лепоту и младост. Тог дана не смете јести месо и млечне производе, а трудите се да у своју целокупну исхрану уврстите што више свеже хране која ће допринети детоксикацији. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas