Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
УПОРНОСТ

Бака у 90. години пешачила 10 километара по снегу да би се вакцинисала (ФОТО)

Непоколебљива деведесетгодишња Американка пркосила је хладноћи и по снегу пешачила десет километара како би се вакцинисала против цовида-19 у Сијетлу, пренели су локални медији.

1613831052_baka1.jpg
Фото: Принтскрин / Твитер / АгеОнРагеОн
Oglas

Фран Голдман није се успела да се пријави да прими прву дозу вакцине, а када јој се пружила прилика да ускочи у процес вакцинације, није оклевала ни тренутка већ је упркос невремену храбро ишла према свом циљу, известио је дневник Сеаттле Тимес.

Прочитајте још: Др Галина Јоковић каже да одуство мириса и укуса, ако није корона, указује на ОПАСНУ болест

Дебели слој снега прекрио је град и онемогућио вожњу аутомобилом, па је госпођа Голдман обула чизме, дохватила своје штапове за ходање и превалила све укупно десет километара, пет до клинике и пет натраг до свог дома. 

- Није то било лако, био је то изазов - признала је Голдман, па открила да се прошле године подвргнула операцији уградње вештачког зглоба кука.

Прочитајте још: Најтраженија анализа у време короне је Д-димер: Уколико је повећан, ХИТНО се јавите лекару, може бити ФАТАЛНО

- Ходала сам прилично полагано - испричала је у среду за емисију Тодаy.

Фран Голдман закаснила је на свој термин неких пет минута.

- Заиста је дивна, њен менталитет је такав да не допушта да је нека тешкоћа спречи у ономе што је наумила - коментарисала је њена ћерка Рут Голдман.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas